BAŞKAN ÇAKIN'IN SÜRPRİZİ GENÇLERİ MUTLU ETTİ

18-12-2021

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaklaşık bir sene önce Uşak’ta faaliyete geçirilen Genç Kuşak topluluğunun organize ettiği voleybol karşılaşmasına katıldı.

Genç Kuşak ekibi tarafından Orhan Dengiz Spor Salonu’nda düzenlenen, ‘Takımını Kur, Rakibini Bul’ voleybol etkinliğinin açılış mücadelesi, gençlerin sağladığı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Gençlerin davetini kırmayarak maçı izlemek üzere salona giden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, mücadele etmek için hazırlanan gençleri mutlu eden ve heyecanlandıran bir harekette bulundu. Belediye Başkanı Çakın; ceketini çıkardı, sahaya girdi…

Turnuvayı izlemeye gelen vatandaşların da yoğun tezahürat desteği altında gençlerle birlikte voleybol oynayıp, sporcuların heyecanını ve enerjisini paylaşan Başkan Çakın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada öncelikle Genç Kuşak Projesi’ne değinerek; “Uşak’ımız çok güzel, gençlerimiz cıvıl cıvıl. Üniversitemiz biliyorsunuz uzun bir Pandemi sürecinin ardından açıldı. Biz de gençlerimizin Uşak’ta geçirdikleri eğitim hayatları ve gençlik yaşamları boyunca burada keyif alarak yaşamalarını ve zaman geçirmelerini hedefliyoruz. Belediye olarak gençlik için olan projelerimizi Genç Kuşak çatısı altında yürütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİK CENTİLMENLİK

Başkan Çakın ayrıca; turnuvaya katılan bütün gençlere önce centilmenlik, arkasından da sonsuz başarı diledi.

GENÇLER MUTLU OLDU

Etkinlik kapsamında Başkan Çakın ile birlikte voleybol oynayan gençlerden, Uşak Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi Mustafa Emre, “Başkan ile oynamak beni biraz heyecanlandırdı tabii. Oyunda hata yapmamak için kendimizi biraz daha zorladık. Bir Belediye Başkanıyla oynamak iyi ve keyifliydi.” diye konuştu.

Başkan ile birlikte voleybol oynayan bir diğer genç, Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Hüseyin Mert Erkal ise, “Ben ilk defa bir Belediye Başkanı ile voleybol oynadım. Bayağı bir mutlu oldum ve gerçekten benim için güzel bir deneyim oldu.” ifadelerini kullandı.

Gençlerle iki farklı maça çıkan Başkan Çakın, voleybol oynadıktan sonra tribüne geçerek buradaki gençlerle de sohbet etti, turnuva kapsamında oynanmaya devam eden diğer karşılaşmaları izledi.

Etkinliğin ilk günündeki maçlar, dostluk ve centilmenlik ile sona erdi.

Genç Kuşak tarafından düzenlenen ‘Takımını Kur, Rakibini Bul’ adlı etkinlik, her Cumartesi Saat 20.30’da, Orhan Dengiz Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Öte yandan Genç Kuşak Yetkilileri, söz konusu etkinliğe katılmak isteyen 18-29 yaş aralığındaki gençlerin, 0534 792 14 93 numaralı telefonu arayarak ayrıntılı bilgi alabileceklerini aktardı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Alaettin Türk Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Hüsamettin Deniz Hüsamettin Narcıkara Seyfettin Zengin
uşak uşak belediyesi voleybol mehmet çakın Genç Kuşak