BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK

29-01-2020

Kentteki vatandaşlar için sağlıklı ve sportif bir yaşam hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Uşak Belediyesi basketbol kursları açıyor. Gençler başta olmak üzere tüm sporseverler için eğitimler verilecek kurslar kentin çeşitli bölgelerinde Uşaklılarla buluşacak.

Spora ve sporcuya verdiği değerle ön plana çıkan Uşak Belediyesi, basketbol tutkunlarına yeni bir müjde sunuyor. Uşak’taki sportif faaliyetlerin değer kazanması, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürülmesi hedefiyle çalışmalarını şekillendiren Uşak Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde basketbol kursları açılıyor.

Ağaoğlu Lisesi, Dikilitaş ve Kalfa Kapalı Spor Salonlarında başlatılacak kurslarla basketboldaki yeni yıldızların Uşak’ta yetişmesi hedefleniyor. Cumartesi ve pazar olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilmesi planlanan kurslar için başvurular Ulu Cami karşısındaki Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

‘Her yaşta spor’ düşüncesiyle düzenlenecek kurslara yaş sınırı koymayan Uşak Belediyesi kurs ücretini ise 150 TL olarak belirledi.
Son Düzenlemeler: 29 Ocak, 2020
İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE
 Banaz Yenice Köy Sakinleri'nden Hüseyin Tekin Banaz/Yenice Köyünden, Hanım Yıldırım
BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK