​Birlik ve Beraberlik İçinde Hedef Profesyonel Lig

26-08-2015

Birlik ve Beraberlik İçinde Hedef Profesyonel Lig

UTAŞ Uşakspor teknik heyeti ve futbolcularıyla kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin profesyonel liglerde yer alacağına inancımız tamdır. Takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan UTAŞ Uşakspor takımı teknik heyeti ve futbolcularıyla kahvaltıda buluştu. Ezogelin Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Başkan Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli’de katıldı. Kahvaltıda takımın son durumu masaya yatırılırken şampiyonluk kazanılması konusunda bir kez daha gönül birliği yapıldı.

Mazisindeki gibi olacak

Uşak’ın futbolunun mazisindeki yerini tekrar alacağını aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Yönetimimiz bu hedef doğrultusunda üzerine düşen ne varsa yapmaya hazırdır” dedi.

Bu konuda güzel bir sinerji yakaladıklarını belirten Cahan, “Bugün burada takımımızın oyuncuları ve hocaları ile buluşmaktan son derece mutluyuz. Uşak futbolda güzel bir mazisi olan bir kenttir. Bu yıldaki en büyük hedefimiz ise tıpkı mazimizde olduğu gibi kentimize yakışan bir mücadeleyle profesyonel liglere ulaşmaktır. Bundan sonraki süreçte sürekli toplantılar yaparak kentin yöneticileri ve sporcuları bir araya getirerek kazanacağız. Bu sayede manevi bir havayı yakalayarak ilimizin beklentilerini beraber karşılayacağız” dedi.

Takımımızın yanındayız

UTAŞ Uşakspor’un hedeflerine ulaşması için bütün imkanları seferber ettiklerine değinen Cahan, “Maddi olarak ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptık. Bunun yanında tesislerimizi de en güzel hale getirdik. Kardeşlik ve birlik beraberlik anlamında da Belediyemiz ve şehrimiz takımımızın yanındadır. Bizler her futbolcumuzun ailesi gibi yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki sporcularımız da şehrimize yakışan bir oyunla özlenen futbolu bizlere armağan edecektir” ifadesini kullandı.

Son Düzenlemeler: 26 Austos, 2015
İlgili İçerikler: ÇALIŞMA HEDEFLENENDEN ERKEN TAMAMLANIYOR; BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR 100 YIL SONRA AYNI BERABERLİK RUHU YAŞATILDI YAZ KURSLARIYLA HEDEF: SAĞLIKLI NESİLLER Uşak coşku içinde seçim sonucunu kutladı DOLANDIRICILARIN ŞİMDİKİ HEDEFİ İŞLETMELER UŞAK'IN EN GENÇ İŞ ADAMLARI'NIN HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU Uşaklı Aşçıların Hedefi Dünya Kupası "Türkiye'nin Hedefleri İçin ''EVET'' Kararı Önemli" ​Belediyeden Birlik ve Beraberlik İçeren Anlamlı Davranış Muhtarlarımız ile Sürekli İşbirliği İçindeyiz
uşak nurullah cahan ergün kırdinli belediye başkanı UTAŞ Uşakspor profesyonel lig şampiyon kahvaltı