​Cahan," Bizim Makamımız Halkımızın Arasıdır"

22-01-2016

Cahan,” Bizim Makamımız Halkımızın Arasıdır”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşaklı vatandaşlarla buluşmaların devam ettiğine dikkat çekerken, “Makamda başkanlık yapmaya gelmedik. Halkımızla iç içe birlikte kenti yönetmek için çalışıyoruz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, göreve gelmesinin akabinde projelerine hız verdi. Kenti marka bir şehir haline getirmek için projelerine yön veren Başkan Cahan halkla sürekli iç içe olmak suretiyle Uşaklı hemşehrilerinin beklentilerine cevap veriyor. Makamında neredeyse hiç durmayan Başkan Cahan, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla her fırsatta bir araya geliyor. Bu sayede ortak akıl çalışmaları da tam manasıyla işletiliyor.

Kentin asıl başkanı hemşehrilerimizdir

Kentte Belediye Başkanlık görevini makamda yapmak yerine halkla birlikte yapmak için en başından bu yana çaba verdiklerini anlatan Cahan, “Göreve gelmemizin üzerinden henüz yaklaşık iki yıl geçmiş  olmasına rağmen ilimizin hak ettiği konuma gelmesi için önemli aşamalar kat ettik ve var gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Bu yolda emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Söz verdiklerimizin arkasında olan bir yönetim anlayışıyla görev süremiz dolmadan tüm projelerimizi bitireceğiz. Biz sözlerimizin arasına vatandaşlarımızdan hiçbir zaman kopmayacağımızı ve kenti birlikte yöneteceğimizi de eklemiştik. Kentin gerçek başkanı olan hemşehrilerimizle kenti beraber yönetmek adına verdiğimiz sözü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyor ve kurumlarımızı ziyaret ederek beklentilerine cevap veriyoruz” dedi.

Asla kopmayacağız

Bu yönetim anlayışını sürdüreceklerini söyleyen Cahan, “Asla halkımızdan kopmayacağız. Bizim önceliklerimiz arasında bu şiar yerini aldı. Hemşehrilerimiz de yaptığımız çalışmalar sayesinde halktan kopuk ve seçimden seçime gelen siyasetçi modelini unuttu. Gönülden yaptığımız bu çalışmalarla gönüllere köprüler kurmayı kendimize vazife olarak bildik. Bundan sonra da vatandaşlarımızın  evlerine misafir olacağız ve her zaman yanlarında yer alacağız” diye konuştu

İlgili İçerikler: ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH" Cahan, "Engelliler Bizim Baş Tacımız" "Çalışmalarımız Halkımızın Takdirini Kazanıyor" Cahan, "Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir Anlayışıyla Ça
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler başkan halkla içiçe makam halk