​Cahan, "Eğitimdeki Başarı İçin Desteklerimiz Sürecek"

30-12-2015

Cahan, “Eğitimdeki Başarı İçin Desteklerimiz Sürecek”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte eğitim ve öğretim kalitesinin artması adına konunun tim tarafları ile görüşerek çalışmalar yaptıklarını belirtti. Cahan, “Velilerimizden öğretmenlere kadar her kesimle istişare içinde olup eğitime destek sağlamak istiyoruz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki ilkokul ve anaokullarının yöneticileri ve okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi. Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıda Başkan Cahan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve okullardan gelen temsilciler hazır bulundu. Toplantıda okulların durumu konuşulurken eğitim ve öğretimin kalitesinin artması adına yapılacaklar masaya yatırıldı.

Kurum olarak elimizden geleni yapacağız

“Kentimizde her anlamda bir kalkınma hamlesi içine girdik” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eğitimde de Uşak’ın en iyi şehirler arasında olması için çaba verdiklerini dile getirdi. Bu konuda kurum olarak üzerlerine düşeni yapmaktan mutluluk duyacaklarını anlatan Cahan, “İlimizin vizyonunun değişmesi ve marka şehirler arasında yerini alması için çabalarımız sürüyor. Bütün projelerimize hayata geçirmek adına yoğun bir tempo içindeyiz. Bunun yanında ilimizin her anlamda gelişmesini istemekteyiz. Eğitim ve öğretim önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile sürekli irtibat halinde oluyor ve kurumumuzun yapacaklarını değerlendiriyoruz” dedi.

Okul aile birliği başkanları ve okul yöneticileriyle yapılan toplantının öneminden de bahseden Cahan, “Çocuklarının okuduğu okulların en iyisi haline gelmesi için çaba veren okul aile birliği başkanlarımız ve okul yöneticilerimizle eğitimin en iyi yerlere gelmesi adına ortak aklı çalıştıracağız” ifadesini kullandı.

Belediyemiz bizim yanımızda

Uşak Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarda yer aldığını vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, “İlimizde eğitim kalitesi ve eğitimdeki başarı hergün daha da artmaktadır. Kentimiz bu bağlamda örnek bir şehir haline gelmiştir. Bizlerin bu başarısında öğretmeninden velilerine kadar herkesin faktörü vardır. Belediyemiz de eğitimin en iyi hale gelmesi adına sürekli bizleri desteklenmektedir. Bundan sonra da bu işbirliğiyle daha da başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi ve Belediey Başkanı Sayın Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret eğitim başarı ortak akıl okul aile birlikleri milli eğitim bülent şahin