CİRİT ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONLUK KUPASI UŞAK'A GELİYOR

7-12-2019

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, 2019 yılı Atlı Cirit 1. Ligi Şampiyonası Finali iki Uşak Takımı Arasında Oynanacak

7-8 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ve dört takımın şampiyonluk için yarıştığı Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, 2019 yılı Atlı Cirit 1. Ligi Şampiyonasına Uşak’tan üç takım katıldı.

Bugün Ankara TJK 75.Yıl Hipodromunda yapılan yarı final karşılaşmalarında, Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü çekişmeli mücadelenin sonucunda Erzurum Sancak Atlı Cirit Spor Kulübü’nü mağlup etmeyi başardı.

Omurca Atlı Cirit Spor Kulübü ile Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü arasındaki karşılaşmayı da Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü kazandı.

Böylece finalin iki Uşak takımı arasında oynanması kesinleşti.

Dün gece üç otobüsle Uşak’tan yola çıkan ve aralarında Uşak merkez ve köy muhtarlarının da bulunduğu kalabalık bir grup müsabakalarda Uşak takımlarını yalnız bırakmadı. Müsabakaları izleyenler arasında AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman ve Gökhan Yaşlın da vardı.

Başkan Çakın’dan Özel Teşekkür.

Bugün Ankara 75.Yıl Hipodromunda yapılan Geleneksel Spor Dalları Federasyonu

2019 Yılı Atlı Cirit 1. Ligi Yarı Final Mücadeleleri tribünlerden izleyen ve Uşak takımlarını yalnız bırakmayan Çakın, ‘’ rakiplerini yenerek finale kalan ve şampiyonluk kupasını Uşak'a getirmeyi garantileyen Bir Eylül ACSK ve Susuzören ACSK'lerini tebrik ediyor, iki takımımıza da finalde başarılar diliyorum.

Dört takımın yer aldığı yarı final ve final müsabakalarına üç takımla katılarak Uşak tarihinde ilke imza atan, Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübüne, Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübüne ve Omurca Atlı Cirit Spor Kulübüne yaşattıkları gurur için tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum...’’ şeklinde açıklamalarda bulundu..

Finalin adı: Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü ve Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü

İlk kez şampiyonaya üç takımla katılma avantajı yakalayan Uşak, bu avantajı değerlendirmeyi bildi. Profesyonelliğin ön planda olduğu zorlu müsabakalar sonunda Türkiye Atlı Cirit 1. Ligi Şampiyonluk kupasının Uşak’a geleceği kesinleşti.

8 Aralık 2019 tarihinde Ankara TJK 75.Yıl Hipodromunda saat 10:15’de oynanacak final müsabakasını izlemek isteyenler için Uşak Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Meydanından bu gece saat 00:00’da Ankara’ya üç otobüs kaldıracak.

Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü ve Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü arasındaki şampiyonluk mücadelesini yüzlerce Uşak’lı tribünlerden izleyecek.

İlgili İçerikler: Fatma Cirit BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ UŞAK'A GELİYOR UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELERİN AÇILIŞ MÜJDESİ GELDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI 9. GELENEKSEL ATLI CİRİT TURNUVASI BAŞLADI BAŞKAN ÇAKIN: UŞAK'A DEĞER KATMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELER BİR BİR YÜKSELİYOR Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ "ATIK YAĞLARINI BİRİKTİRENE HEDİYE GELİYOR" Haberi Hakkında
cirit ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONLUK KUPASI UŞAK'A GELİYOR