​Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi

22-04-2016

Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan geleceğin teminatı olan çocuklar için Belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtirken, “Bundan sonra da çocuklarımızın yanında olan bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Uşak Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 3 gün sürecek bir festival hazırladı. Türkiye’de bu özel günü festival olarak kutlayan ilk belediye olan Uşak Belediyesi, etkinliklere kortej ile başladı. Belediye Hizmet Binası önünden başlayan kortej Atatürk Anıtı önünde son buldu. Festival daha sonra Ata Park içinde düzenlenen “Hayalini Resmet” isimli etkinlikle devam etti. Etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra çocuklar ve aileleri katıldı.

Her zaman yanındayız

Etkinliğin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. “Çocuklarımız için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya hazırız” şeklinde konuşan Cahan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaptığımız festivale Belediyemizin maskotu Efe Can ile başladık. Bundan sonraki tüm programlarımızda Efe Can olacak ve gençlerimize ilimizi en güzel şekilde tanıtacak. Çocuklarımızı geleceğin teminatı olarak görüyoruz. Bu nedenle onlarla ilgili tüm etkinliklere destek veriyoruz. Kültür ve sanat anlamında da bize çocuklarla ilgili gelen her konuda yanlarındayız” ifadesini kullandı.

Onlar için çalışıyoruz

Çocukların yanında olan bir belediyecilik anlayışında olduklarını ileten Cahan, “Çocuklarımız için birçok projemiz devam etmektedir. Şimdi şehir tiyatromuzu kurduk. Tiyatromuz çocuklarımızın katılımıyla daha da güzelleşecek. Bunun yanında yaz mevsiminde spor aktiviteleriyle çocuklarımızın yanında olacağız. Yapacağımız park ve oyun gruplarıyla çocuklarımızın nefes almalarını için çaba veriyoruz.  Ayrıca ilimizin değerlerini temsil eden ve çocuklarımızın öğrenebileceği boyama kitabı ve çizgi karikatür hazırlıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Başkan Cahan ve öğrenciler tarafından kesildi.

Son Düzenlemeler: 22 Nisan, 2016
İlgili İçerikler: YAZ TATİLİNİN EN KEYİFLİ HEDİYESİ; GENÇ KUŞAK YAZ OKULU BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇ KUŞAK'A BAYRAM HEDİYESİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN 23 NİSAN MESAJI Uşaklı Gazilere Gaziler Günü Hediyesi UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ UŞAK'TA 23 NİSAN COŞKUSU GÖKYÜZÜNÜ AYDINLATTI UŞAK BELEDİYESİ 23 NİSAN COŞKUSUNU HALKIN AYAĞINA GÖTÜRDÜ Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı Gelenek Bozulmadı: 23 Nisan Okulundan Hayvan Barınağına Ziyaret
uşak uşak belediyesi nurullah cahan 23 nisan festival çocuk. belediye çocukları seven kent