CUMHURİYET TENİS TURNUVASI'NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

31-10-2019

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Huzurpark Tenis Sahasında düzenlenen Cumhuriyet Tenis Turnuvası sona erdi. Her yaştan sporcunun katıldığı turnuvada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na uygun ve özel bir final gerçekleştirilerek kazananlara ödülleri verildi.

Çeşitli spor branşlarında düzenlediği turnuva ve aktivitelerle, Uşaklılara sporu sevdiren Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 3 hafta süren Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda kazanan sporcuları ödüllendirdi.

9 yaş kızlar ve erkekler, 10 yaş erkekler, 18+ yeni başlayan bayanlar ve erkekler, 18+ master bayanlar ve erkekler, 35+ yeni başlayan erkekler, 35+ master erkekler olmak üzere 9 kategoride yaklaşık 80 sporcu yarıştı.

Huzurpark Tenis Sahası’nda nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuva 3 hafta sürdü. Turnuvanın finali ise Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak 29 Ekim’de gerçekleştirildi.

Final töreni İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlarken, turnuvaya katılan sporcular, ülke tarihi için özel ve anlamlı bir günde düzenlenen böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını paylaştı.
Final törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner, Uşak Belediye Meclisi Spor Komisyonu Başkanı Osman Tekbaş, Spor Komisyonu Üyeleri Harun Güvenç ile İbrahim Türksoy kazanan çocuk kategorisindeki sporculara plaket, madalya; büyük kategorisindeki sporculara ise kupalarını takdim etti. Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara da Spor İşleri Müdürlüğü’nden sürpriz hediyeler verildi.

Uşak’ın milli gururu, vücut gelişme alanında uluslararası ve ulusal platformlarda çeşitli başarılar elde eden Emre Çelik de düzenlenen ödül törenine katıldı. Çelik’e, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner tarafından plaket takdim edildi.

Tören sonunda konuşan Ceylaner, sporun her yaştan bireyin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sağladığını kaydederek, “Bu sebeple Uşak Belediyesi olarak sporun her anlamda yanındayız. Spor İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla özel projeler gerçekleştiriyoruz.” dedi. Zeynep Ceylaner, sportif faaliyetleri ve projeleri desteklediklerini belirterek, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nın finali takdim edilen plaket, madalya ve kupaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Savaş Cumhuriyet Mahallesi Sakinlerinden, Ahmet Çetin GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU CUMHURİYETİN 100 YILI UŞAK'TA COŞKUYLA KUTLANDI BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA PROGRAMI Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Hüseyin Kozak UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU
CUMHURİYET TENİS TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU