​Dikilitaş Mahallesi'ne Mahalle Konağı Müjdesi

18-03-2016

Dikilitaş Mahallesi’ne Mahalle Konağı Müjdesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan iki mahallede biten mahalle konaklarının ardından Dikilitaş Mahallesi için de müjde verdi. Başkan Cahan, “Mahallemizde konak ihalesi nisan ayında gerçekleşecek” dedi.

Uşak Belediyesi’nin her mahallede yapmayı düşündüğü mahalle konakları çalışmalarına devam ediyor. Karaağaç Mahallesi ve Aybey Mahalleleri’nde yapımı biten ve yakın zamanda hizmete açılacak mahalle konaklarının ardından bir mahalle konağı müjdesi de Dikilitaş Mahallesi için verildi. Mahalle konağı için nisan ayında gerçekleştirilecek ihalenin akabinde çalışmalara hemen başlanacak ve proje kısa sürede mahalle halkına hediye edilecek.

İhalesi Nisanda

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Mahalle konaklarında bir adım daha atmanın heyecanın yaşıyoruz” dedi. Cahan, “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirmek için çalışmalara hız vermiştik. Bu projelerden birisi de mahalle konakları projesiydi. İki mahallemiz son derece modern mahalle konaklarına kavuştu. 19 mahallede mahalle konağının olması fikriyle alanını tespit ettiğimiz mahallelerde de çalışmalara hız vermiştik. Bu düşünceyle Dikilitaş Mahallesi için de çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Nisan ayında yapacağımız ihalenin akabinde çalışmalarımızı bitirerek mahallemize modern bir konak hediye edeceğiz” diye konuştu.

Diğer mahaller için çalışmalar sürüyor

Mahallerde yer tespiti ile ilgili çalışmalar hakkında da açıklama yapan Cahan, “Fatih Mahallesi’nde yer tespiti yapmıştık. Bölgede yapacağımız Pazar yeriyle mahalle konağını entegre hale getireceğiz. Diğer mahallerde de somut gelişmeler yaşanıyor. Amacımız en kısa zaman diliminde mahallelerimizin bu isteğine yanıt vermektir. Mahalle konaklarımız mahallelerimizin kültürünü ve yaşantılarını gözeten yapıda dizayn edilmekle birlikte ihtiyaçlara cevap verecek” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk Bozkurt Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Dönmez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Mehmet Vural KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Aybey Mahallesi Sakinlerinden, Süleyman Kahraman Elmalıdere Mahallesi Sakinlerinden, Ayşe Aslan Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mehmet Ayhan Sivaslı Evrenli Mahallesi sakinlerinden Hatice Güler Bölme Mahallesi Sakinlerinden, Muzaffer Şahin
uşak uşak belediyesi nurullah cahan belediye mahalle konağı dikilitaş mahallesi