Efsane Başkan Bu Kez Taksicilerin Misafiri

25-02-2019

Dörtyol’da bulunan ve Uşak’ın en eski durakları arasında yer alan Dörtyol Taksi Durağı Uşak Belediyesi tarafından yenilendi. Yaklaşık 70 senelik durağın emektarlarıysaUşak’ı unutulmaz hizmetlerle buluşturan Başkan Cahan’ı ağırlayarak teşekkür etti.

Dörtyol Taksi Durağının emektarları, taksi durağını yenileyen ve günü daha konforlu geçirmelerini sağlayan Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’a teşekkür davetinde bulundu. Taksiciler tarafından davet edilen Başkan Cahan ise, daveti kırmayarak emektarlarla bir araya geldi.Samimi bir çay sohbetinin yaşandığı ziyarete Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hayri Dönmez de katıldı. Uşak’taki çalışmaların değerlendirildiği, gelişimin konuşulduğu toplantıda taksici esnafı yeni yerlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette taksi durağına düşen çağrıları da yanıtlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşlarla gülümseten diyaloglar yaşadı. Başkan Cahan’ı telefonun ucunda bulan vatandaşlar şaşkınlıklarına engel olamazken, ihtiyaç ve talepleri soran Başkan Cahan adres bilgilerini not etti.

Yaklaşık 25 taksicinin dönüşümlü olarak günün 24 saatinde hizmet verdiğini belirten Cahan, “Onlar Uşak halkımıza hizmet ediyorlar. Bizler de istedik ki onların mekanlarını yenileyelim. Hem mutfak kısmını hem lavabo kısmını hem de oturarak dinlenebilecekleri bir sohbet mekanını onlara sunalım istedik. Gayet nezih bir ortam oldu. Ben taksi durağının hayırlı olmasını diliyor, taksicilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

ŞEHİR DEĞİŞTİ, UŞAK ÇAĞI YAKALADI

Battı çıktılardan asfalt çalışmalarına ve yeni yapılan yollara kadar geniş bir kapsamdaki hizmetlerin Uşak ile buluşturulduğunu kaydeden Cahan, Uşak’ın çehresinin değiştirildiğini aktardı. Her konuda günün şartlarına uygun çalışmalar yapıldığını ve estetik bir görünümün kente katıldığını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Taksici esnafımız, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz burada. İyi bir koordinasyon içerisindeyiz. Yakaladığımız ahenk oldukça güzel ve şehrimizi ilerilere taşıyor, modern bir görünüm kazandırıyor.” açıklamalarında bulundu.

ODA BAŞKANI SÖNMEZ: NURULLAH CAHAN HALKA MÂL OLMUŞ BİR BAŞKAN

“Nurullah Başkanım geldiği günden beri hep yanımızda oldu. Ne kadar teşekkür etsek azdır.” diyen Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Hayri Dönmez, “Bütün yenilikleri şehrimize getirdiği gibi bizim meslektaşlarımızla da buluşturdu. Şehrimizin haline baktığımız zaman eski Uşak’tan eser yok. Bizim yazıhanelerimiz olsun, otobüs durakları olsun, taksi yazıhaneleri olsun, düzenlenmesinde Sayın Başkanımızın çok katkısı oldu. Şimdiye kadar 5-6 durağımızı yeniledik, modernleştirdik. Allah Nurullah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. O halkın dilinde de Uşak’a mâl olmuş bir belediye başkanı. İnsanların kalbinde, gönlünde var. İnşallah ileriki yıllarda da birçok yerde görev alır diye düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

SOĞUK HAVALAR ARTIK KAPI DIŞINDA

Dörtyol Taksi Durağı Başkanı Nurullah Kahraman ise, Başkan Nurullah Cahan’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları dile getirdi: “Burada 20-25 kişilik bir çalışan kadromuz var. Ancak yeterli ve uygun alanımız yoktu. Dolayısı ile dışarıda zaman geçiriyorduk ve soğuk havalar bizleri olumsuz etkiliyordu. Şuan ise güzel bir ortama kavuştuk. Duraktaki tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ederim.”

Dörtyol Taksi Durağı Esnaflarından Salih Koca ise, “Sayın Belediye Başkanımızdan, Oda Başkanımızdan, Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürümüzden Allah Razı olsun, durağımız yenilendi. Onların sayesinde durağımız Uşak’a yakışır bir durak oldu.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret taksiciler şoför