​Eğitim İçin Elimizi Her Zaman Taşın Altına Koyarız

13-10-2015

Eğitim İçin Elimizi Her Zaman Taşın Altına Koyarız

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte eğitim ve öğretim kalitesi için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederken, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenci velilerimiz ile sürekli bir araya gelerek sorunları yerinde görüyor ve çözüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eğitim ve öğretim kurumlarını ziyaret etti. Bu kapsamda İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ticaret Meslek Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Ergenekon Ortaokulu’na giden Başkan Cahan, burada öğretmen, öğrenci ve veliler ile birebir ilgilendi. Gittiği okullarda idarecilerle de sohbet eden Başkan Cahan okulların sorunlarında destek olmak adına söz verdi.

Ortak akıl önemli

Uşak’ta eğitim ve öğretime Belediye olarak her zaman destek vereceklerini ifade eden Cahan,”Öğrencilerimizin eğitim kalitesine yerel yönetim olarak katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Cahan, “İlimiz son yıllarda eğitim ve öğretimde aşamalar kat etmiş ve başarılı işlere imza atmıştır. Sınavlarda ilimizin başarı sırası bizlerin gururu olmuştur. Bu çıta günden güne yükselmekte, ilimizin eğitim neferleri ellerinden gelenin fazlasını fedakarca vermektedir. Belediyemiz eğitimde kalitenin daha üst konuma gelmesi adına her zaman çaba vermektedir. Özellikle okulların fiziki durumları ve eksikliklerinin tamamlanması bakımından sürekli eğitimcilerimiz ile beraberiz. Bugün de yine okullarımızı gezerek beklentilerini dinleme imkanına sahip olduk. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sıkıntılarını dinleyerek yapabileceklerimiz konusunda hemen talimat verdik” diye konuştu.

Destekler sürecek

Eğitime desteklerin süreceğini anlatan Cahan, “Biz bundan sonra da Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli çalışarak desteklerimize devam edeceğiz. Bu konuda bizler de taşın altına elimizi koyarak üzerimize düşeni yapacağız. Geleceğimizin teminatı olan yeni neslin bu sayede en güzel noktalara gelmesinde bizde etkili olacağız. Hemşehrilerimiz eğitim adına bizlere her zaman gelebilirler. Bu vesileyle bizleri ağırlayan okul yönetimlerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Fatma Altınay HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL
uşak uşak belediyesi nurullah cahan eğitim okul ziyaret imam hatip ortaokulu fatih sultan mehmet ticaret lisesi atatürk anadolu lisesi ergenekon