​Eğitime Belediye Desteği Devam Edecek

28-09-2015

Eğitime Belediye Desteği Devam Edecek

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının açılışı gerçekleşirken, yapılan törenin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye olarak eğitime desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Cahan, “Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Uşak’ta 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı törenlerle açıldı. Alper Günbayram Ortaokulu’nda başlayan törenler, sırasıyla Alper Günbayram Anadolu Lisesi ve Aydın Turan İlkokulu’nda devam etti. Törenlere Uşak Valisi Ahmet Okur’un yanı sıra Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, kurum müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Törenlerde protokol üyeleri sınıflara giderek öğrenciler ile birlikte müfredat kitaplarını birlikte açtılar. Öğrencileri ve velileri de tek tek dinleyen protokol üyeleri talep ve sorunlara kısa sürede çözüm konusunda söz verdiler.

Öğrencilerimizin yanındayız

Yapılan törenlerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentte eğitimin kalitesi için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Uşak’ın eğitim ve öğretimde başarılı bir kent olduğunu aktaran Cahan, “İlimiz son yıllarda eğitim ve öğretimdeki başarısıyla dikkat çekmektedir. Bizler de bu bağlamda üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa okullarımızın sorunlarına belediyecilik anlamında çözüm buluyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin daha sağlıklı alanlarda ve binalarda eğitim almasına katkı sağlıyoruz. Kentimizin eğitiminin en üst seviyeye gelmesi ve yeni neslin kentimizin geleceğinde önemli etki etmesi için desteklerimiz devam edecek” dedi.

Gittikleri her yerde öğrencilerin gözlerindeki parıltıyla daha mutlu olduklarını söyleyen Cahan, bu sayede Uşak’ın geleceğinin teminat altına alındığını dile getirdi.

Destekler sürecek

Belediye olarak başarının artması adına desteklerin devam edeceğini de ifade eden Cahan şunları kaydetti: “Belediyemiz bundan sonra da eğitimle ilgili talepleri emir telakki ederek çalışmalarını sürdürecektir. Bu konuda bütün birimlerimizle okullarımızın beklentilerine cevap vereceğiz. Bizler eğitimimizin kalitesindeki artış için ne gerekirse yaparak çorbada tuzumuzun olmasını sağlayacağız”

İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek eğitim belediyu tören-2015-2016