GENÇLİK ve SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN UŞAK'A MÜJDE

7-03-2019

Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Uşaklı Gençlerle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede Gençlik ve Spor Bakanı olarak yer verdiği Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, düzenlenen ‘Gençlerle Demokrasi’ ve ‘Amatör Spor Kulüpleri’ programı için bugün Uşak’a ziyarette bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yaklaşırken Türkiye’de pek çok ilde düzenlenen ‘Gençlerle Demokrasi’ ve ‘Amatör Spor Kulüpleri’ programı için bugün Uşak’a geldi. Bakan Kasapoğlu’nu karşılamaya Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Milletvekilleri, Ak Parti İl Teşkilatı katıldı.

Bakan Kasapoğlu, programı dâhilinde ilk olarak Uşak Belediyesi’ni ziyaret ederken, Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan tarafından kendisine çiçek takdiminde bulunuldu. Uşak Belediyesi’nden Mende Pazarı’na geçen Bakan Kasapoğlu, Uşaklı esnaflarla sohbet ettikten sonra gün içinde Karaağaç Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Kasapoğlu burada “Uşak bizim boynumuzu yere eğdirmedi ve Ak Parti’yle omuz omuza olduğunu her zaman gösterdi. Biz de Uşak halkı için hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Uşak’ı da Uşaklıları da seviyor, gurur duyuyoruz” dedikten sonra Uşaklılarla yeni bir stadyum ve iki yüzme havuzu projesini paylaşan Bakan Kasapoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri’ninönemine değinerek “Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’la Uşak’taki hizmet kervanı, ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla sizlerin destekleri ve dualarıyla devam edecek” dedi.

Merkez’in açılışını gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, Cuma Namazı’nı Zümrüt Camiisi’nde kıldı. Bakan Kasapoğlu Cuma Namazı’nın ardındanUşak Üniversitesi Rektörlük’ünü ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu: “Uşak’ın Sporla En İyi Şartlarla Buluşmasını Sağlayacağız”

Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Gençlerle Demokrasi’ programı gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu demokrasi buluşmalarının ülkenin geleceği adına çok önemli olduğunu belirtti. Katılımın yüksek olduğu program Uşak’ta ilgiyle karşılandı.

Bakan Kasapoğlu: “Nurullah Cahan Spor Adına Da Başarılı İşler Yaptı”

‘Gençlerle Demokrasi’ programının ardından ‘Amatör Spor Kulüpleri’ toplantısında konuşan Bakan Kasapoğlu, Uşak’taki sportif çalışmalara değinerek, programa katılan gençlerin sorularını cevaplandırdı. Bakan Kasapoğlu amatör kulüpler için şu açıklamalarda bulundu: “Amatör sporlar bizim için çok büyük önem taşıyor. Çünkü Cumhurbaşkanımız da gençlik yıllarında sporla ilgilenmiş ve bu konuya ayrı bir önem veriyor. Şu anda en modern tesisleri inşa ettik ve buraların içini doldurmamız lazım. Bu noktada önceliği amatörlere vereceğiz ve ihtiyaçlarınızı gidereceğiz. Bugüne kadar Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan güzel işler yapmış ve Mehmet Çakın kardeşimiz de bunları devam ettirecektir. Sizlerden tek isteğimiz sporu tabana yaymanız ve herkesin bu noktada harekete geçmesini sağlamanızdır” dedi.

Akm’de düzenlenen program sonunda Bakan Kasapoğlu’na Başkan Cahan tarafından Utaş Uşakspor forması ve Uşak Halısı hediye edildi. Uşak’taki programını tamamlayan Bakan Kasapoğlu, Kula’ya hareket etti.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE Mehmet Karagöz Mehmet Balaban Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Mehmet Vural Sivaslı/Karaboyalık Köyünden, Mehmet Zeybek Mehmet Özbek KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor stadyum muharrem kasapoğlu