Gönül elçilerinden Başkan Cahan'aTeşekkür Ziyareti

25-02-2019

Musikinin temsilcilerinden Sanat Dostu Başkan’a Teşekkür

Sanatın ve sanatçının dostu Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Uşak Neva Musiki Derneğinin gönül elçilerini ağırladı. Ziyarette, dernek üyeleri, sanata verdiği değer ve destek nedeniyle Başkan Cahan’a teşekkürlerini iletti.

Kentte, kültürün ve sanatın yepyeni bir yüz kazanması adına önemli projeleri hayata geçiren Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’a, gönüllere dokunan eserlerle sahnelere ruh katan Uşak Neva Musiki Derneği tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.Sanata ve sanat adına çalışan derneklere sağladığı katkılardan dolayı Başkan Cahan’ateşekkürlerini sunan dernek üyeleri,yaklaşık 5 yıllık süreçteki sanatsal gelişime vurgu yaptı.

DERNEK BAŞKANI YILDIRIM: UŞAK’A ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILDI

“Başkanımız sanata ve kültüre yoğunlaşmış bir insan. Bu alanda hizmet veren tüm derneklere aynı şekildedestek sağlıyor.” diyen Neva Musiki Derneği Başkanı Uğur Yıldırım, “Kendilerinin bu tutumu, konserlerimizde yanımızda yer alması bizleri daima mutlu etti. Başkanımızın Uşak’a çok güzel hizmetleri oldu.” dedi

Başkan Nurullah Cahan’ın, maddi ve manevi her konuda destek sağlandığını ifade eden Dernek Başkanı Yıldırım, Sanat Akademisine ve sanat adına ortaya koyulan çalışmalara işaret ederek sanat inceliğinde hizmetlerin Uşak ilebuluştuğunu söyledi. Kentsel Dönüşüm ve Kentpark’ın örnek birer çalışma olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİNTÜRK: NURULLAH CAHAN DAİMA YANIMIZDA OLDU

Teşekkür amacıyla düzenlenen bir ziyaret olduğunu dile getiren Derneğin Başkan Yardımcısı ve Koro Şefi Murat Şahintürk, “Derneğimizi 2015 yılında kurduk. 4 yıllık bir derneğiz. Ve şimdiye kadar 6 konserimiz oldu. İl dışında da şehrimizi temsil ettik. Bugüne kadar yaptığımız tüm konserlerimizde sağ olsun Nurullah Cahan başkanımız daima maddi ve manevi yanımızda oldu. Zaten bu destekler sayesinde ayakta durabildik.” dedi.Başkan Nurullah Cahan’ın, sanatsal alanlarda faaliyet yürüten herkese çok büyük katkılar sağladığına değinen Murat Şahintürk, 5 yıldır Uşak’ın sanatla daha sıkı bağlar kurduğuna vurgu yaptı.

Neva Musiki Derneği Koristi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Başkaya ise, “Derneğimize, sanata ve sanatçıya sağlanan destekler için Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’açok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Gönül Kara BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gönül elçileri uşak neva musiki