GRİ KOÇ GENÇ KUŞAK'LA BULUŞTU

1-03-2022

Sınav Stresiyle Baş Etmenin Yolları Anlatıldı

Genç Kuşak’tan gençlere rehberlik yapacak bir proje daha

Yaklaşan üniversite sınavı öncesinde, sınava hazırlanan öğrencilere yönelik programlarına ağırlık veren Genç Kuşak Topluluğu, etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Sosyal Medyada Gri Koç adıyla tanınan Gökhan Müftüoğlu, Genç Kuşak’lı gençlerle bir araya geldi.

Sosyal medyada sınava hazırlık konularında yayınladığı çeşitli materyallerle ün kazanan ve Gri Koç adıyla tanınan Gökhan Müftüoğlu; gençlere sınav stresiyle baş etme ve verimli çalışma konularında bir konferans verdi. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın da katıldığı etkinliğe gençler yoğun ilgi gösterdi.

Sınava Hazırlığın Sırları Paylaşıldı

Konuşmasında sınava hazırlığın bir süreç olarak ilerlemesi gerektiğini kaydeden Müftüoğlu, bu süreci bir yolculuğa benzetti. Hazırlığa başlayan kişinin öncelikle hedefini belirlemesi gerektiğini anlatan Müftüoğlu, daha sonra kişinin neden bu hedefi seçtiğini kendine açıklaması gerektiğini kaydetti. Hedefe giden yolun doğruluğundan duyulacak olası bir şüpheye de değinen Müftüoğlu, bu konuda yararlı bir planlama oluşturmanın sırrını gençlerle paylaştı.

Gençlere Yönelik Çalışmalar Hız Kesmiyor

Gençlerle interaktif bir şekilde ilerleyerek eğlenceli bir şekilde devam eden programın ardından bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kendisinin üniversite hazırlık yıllarından bahsederek; “Bizim zamanımızdan bu yana her şey çok değişmiş. Bu değişim hem sınav sistemine hem de sorulara yansımış. Görüyorum ki; yeni nesil sınav sistemi için, yeni nesil çalışma stillerine ihtiyacınız var. Bizler Uşak Belediyesi olarak, sizlerin bu ihtiyaçlarına yönelik çeşitli faaliyetleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ders çalışma programlarınızdan arta kalan zamanlarda keyifli vakitler geçirmek isterseniz, bunun için eğlenceli ortamlar oluşturmaya başladık. Birlikte doğa yürüyüşlerine çıktık, doyasıya eğlendik. Bununla beraber ders çalışmayı da ihmal etmedik elbette. Şehrimizin dört bir yanına etüt merkezleri de kazandırdık. Daha fazlasını da oluşturmayı planlıyoruz. Bir de gençlerimizi Pakodemy ile buluşturduk. Pandemi koşullarında, online ders çalışma platformu olan Pakodemy pek çok gencimizin yol arkadaşı oldu. İnşallah bu çalışmalarımız sizlere fayda sağlar ve sizler de memleketimiz, ülkemiz, dünyamız ve insanlık için faydalı işlere imza atacağınız bölümler kazanırsınız” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda online eğitim modülü Pakodemy, programa katılan gençlere hediye edildi.

Eğitime yönelik projelerinde öğrenciler kadar eğitimcileri de dahil eden Genç Kuşak, şehirde bulunan okullarda görevli okul müdürleri ve müdür yardımcılarına yönelik de bir seminer düzenledi. Genç Kuşak Kule Altı’nda, Yazar Mehmet Baki Öztürk tarafından okul müdürleri ve müdür yardımcılarına verilen 'Eğitimde Yeni Paradigmalar ve Liderlik Stratejileri' konulu seminer eğitimciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Etkinlikte konuşan Başkan Çakın, yazar Öztürk ile seminere katılan müdür ve müdür yardımcılarına teşekkür etti.

Son Düzenlemeler: 01 Mart, 2022
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk Arzu Kocakaya KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Fatma Gencer KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE Feride Koçaslan Merkez Güre Köyü'nden İsmail Karakoç
uşak uşak belediyesi eğitim mehmet çakın Genç Kuşak gri koç