İstenen Tablo Uşak Belediyesi ile Gerçek Oldu

14-06-2019

Uşak’ta hizmet veren esnaf odaları, Zabıta Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Özlem duyulan birlik, Uşak Belediyesi ile güç bulacak.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Esnaf ve Zabıta El Ele” programı kapsamında kentte hizmet veren çok sayıda esnaf odasının temsilcileri Zabıta Müdürü Nusret Güler ile bir araya geldi.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda, esnafların sorunları, esnaf temsilcilerinin belediyeden ve belediyenin ise esnaflardan beklentileri üzerine konuşuldu. Taleplerin değerlendirildiği ve yapılması düşünülen faaliyetlerin planlandığı toplantının, geleneksel hale getirilmesi kararı alındı.

GÜLER: “ESNAFIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler, esnaf ile iletişimin önemine vurgu yaptı. Güler, “Müdürlük olarak esnaflarımızla güçlü bir iletişim halinde olmamız gerektiğine inanıyoruz. Esnaflarımızla geçmiş dönemlerde yaşanan diyalog kopukluklarını gidermek ve güzel çalışmalar ortaya çıkartmak adına böyle bir toplantı düzenlemek istedik. Esnaf odalarımıza davetimize teşrif ettikleri ve dertlerini aktardıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bu toplantılarımız sürecek. Esnafımızla birlik ve beraberlik bizler için kıymetli. Onlar bizim şehrimize, ekonomimize can katan değerlerimizdir. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın Beyefendiye projemizde ortaya koyduğu önemli destekler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun.” dedi.

SAVAŞ: “BU TOPLANTI BİR BEKLENTİYDİ”

Özlenen bir tablonun gerçekleştirildiğini dile getiren Uşak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ise, “Bu tarz bir toplantı için beklentimiz mevcuttu. Biz de gerçekleştirmek istiyorduk. Ancak sağ olsun Zabıta Müdürümüz Nusret Bey bizden önce davranarak davetlerini iletti. Çok verimli bir toplantı oldu. Esnafımızın talepleri, onlar için yapılabilecekler ve belediyemizin beklentileri üzerine konuştuk. Bu toplantıların devam etmesine ilişkin bir karar aldık. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi toplantı zabıta müdürlüğü mehmet çakın esnaf odaları