İTFAİYE PERSONELLERİNE GENÇ KUŞAK SÜRPRİZİ

1-08-2021

Genç Kuşak topluluğu, Uşak İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Tüm itfaiye teşkilatlarının teyakkuzda olduğu bir dönemde yapılan ziyaret, itfaiye personellerinin yüzünü güldürdü.

Merkeze Bağlı Göğem Köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda dün öğle saatlerinde çıkan yangın, vatandaşların ihbarı ile olaya müdahale eden itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınmış ve söndürülmüştü.

Bugün, Uşak Belediyesi bünyesinde kurulan Genç Kuşak topluluğu Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalara katılan tüm itfaiye ekiplerine ithafen çiçek takdim etti.

İtfaiye personellerine elleriyle kahvaltı hazırlayan Genç Kuşak topluluğu daha sonra yangına müdahale etmek için kullanılan araç ve ekipmanları yakından tanıma imkanı buldu.

İtfaiye Müdürlüğü personelleri tarafından teknik olarak bilgilendirilen gençler, Göğem Gölü’nün üst kısmında bulunan yangın bölgesine hareket etti.

Genç Kuşak topluluğu, çevrede bulunan pet şişe ve ambalaj atıkları gibi çevre kirliliğine ve tehlikeye sebebiyet veren çöpleri topladı.

Son Düzenlemeler: 02 Aðustos, 2021
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Miraç Efe Gençtürk KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Fatma Gencer KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE SINAVA HAZIRLANAN GENÇLER GENÇ KUŞAK İLE MOTİVASYON BULDU UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ Ümmü Gencer
ziyaret itfaiye Genç Kuşak