​Mescid-i Aksa Caminin Açılışı Yapıldı

24-06-2016

Mescid-i Aksa Caminin Açılışı Yapıldı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan ibadethanelerin güzelleşmesi ve yapımını önemsediklerini kaydederken, Belediye olarak desteklerin süreceğini iletti.

Uşak Belediyesi’nin de katkılarıyla Elmalıdere Mahallesi’nde inşa edilen Mescid-i Aksa Cami’nin açılış töreni gerçekleşti. 8 ay gibi kısa sürede bitirilen caminin açılışına Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve cami cemaati katıldı.

Destekler dürecek

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ibadethanelerin gelişmesi ve ihtiyaç hissedilen noktalarda yapılmasını önemsediklerini dile getirdi. Mescid-i Aksa Camisi’nin de bölge halkının ihtiyaçları arasında olduğuna vurgu yapan Cahan, “İlimizde ibadethanelerin güzelleşmesi adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu bağlamda camilerimizin eksikliklerini tespit ederek sorunları bitiriyoruz. Ayrıca ihtiyaç hissedilen noktalarda da cami yapımı için Belediye olarak desteklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 8 ay önce yapımına başlanan Mescid-i Aksa Camisi’nin bitirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Belediyemize teşekkür ederiz

Mescid-i Aksa Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muzaffer Aydoğ ise, “Bugün burada güzel bir işi bitirmenin ve hizmete açılmasının heyecanını yaşıyoruz. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda temelini attığımız camimizin Mübarek Ramazan Ayında bitirmekten dolayı mutluyuz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: Bahattin Aksaray UŞAK MÜZİK DOLU BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRDİ Kent Tarihi Müzesi'nde Ahilik Haftası Ödül Töreni Yapıldı Nejla Aksandık Hatice Aksaya ALATURKA AKŞAMLAR UŞAK'A DAMGA VURDU Uşak Belediyesi'nde Görev Devir Teslimi Yapıldı Dokuzsele Deresi Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan Start Verdi ​Uşak İle Ruanda Arasında Ekonomik İşbirliği Görüşmesi Yapıldı Mescid-i Aksa İçin Uşak Tek Yürek Oldu
nurullah cahan belediye destek açılış mescidi aksa cami