Şampiyon Utaş Uşakspor'a Çoşkulu Karşılama

11-04-2017

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta UTAŞ Uşakspor, Yatağanspor deplasmanından 3 puan alarak şampiyonluğunu ilan etti.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden UTAŞ Uşakspor gece saat 23:00’da şehre giriş yaptı. Binlerce Uşaklı şampiyon takımı konvoy halinde karşıladı ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na kadar eşlik etti. Büyük bir çoşkunun yaşandığı gece de UTAŞ Uşakspor marşları söylenerek unutulmaz bir gece yaşandı. Meydana kurulan sahneye birer birer isimleri okunarak çağrılan futbolcu, teknik ve idari kadro UTAŞ Uşaksporlu taraftarları selamladılar. Son olarak sahneye çıkan Belediye Başkanı Nurullah Cahan taraftarlara teşekkür konuşması yaptı. Kutlama gecesine Başkan Cahan’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, UTAŞ Uşakspor Başkanı Ali Rıza Çümen, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve binlerce UTAŞ Uşakspor taraftarı katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan, “Bütün sezon boyunca bu şampiyonluğu bekledik ve hedefimize ulaştık” dedi. Cahan, “Bugün çok mutluyuz ve gururluyuz. Oynanan maçlar sonucunda sezonu şampiyon olarak tamamladık. Bir üst lige çıkmamıza da bir maç kaldı. 5 Mart’ta oynadığımız olaylı Ödemişspor maçından bu yana  40 gündür final maçıyla yatıp kalkıyoruz. Son maçımızda aldığımız galibiyet neticesinde bu maçında bir önemi kalmadı. Bileğimizin gücüyle hem liderliği hem de şampiyonluğu aldık, çok şükür. Bütün sezon boyunca emeği geçen futbolcularımıza, idari ve teknik kadromuza çok teşekkür ediyorum. Takımımıza gönülden bağlı Aşigolarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında “Taraftarlarımız takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her daim yanında oldu. Gece gündüz desteklerini esirgemediler. Yaklaşık on yıllık ara verdiğimiz serüven yeniden başlıyor. Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımız doğrultusunda Uşak’ta futbolu üst seviyelere çıkartacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde oynayacağımız playoff maçınıda kazanıp 3. Lige çıkmak istiyoruz. O maç içinde taraftarlarımıza 50 otobüs sözü verdik. Onlar bizden 100 otobüs istediler bizde evet dedik. Herşey takımımız ve şehrimiz için. Bu şampiyonluğu da tüm Uşak’lılara armağan ediyorum” açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: 3. LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU Karne Heyecanına Coşkulu Kutlama CİRİT ŞAMPİYONASI ŞAMPİYONLUK KUPASI UŞAK'A GELİYOR UŞAK'TAN ÜÇ CİRİT KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI'NIN İLK İKİ AYAĞI UŞAK TAMAMLANDI UŞAK'IN GURURU KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN DERECE İLE AYRILDI UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şampiyon futbol utaş uaşakspor