Şehit Binbaşı Şenol Son Yolcuğuna Uğurlandı

17-04-2017

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uçuruma düşerek şehit olan Binbaşı Kürşad Selim Şenol, Uşak'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle saatlerinde Uşak Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Şenol'un naaşı, Atatürk Mahallesi'ndeki evinin önüne götürülerek "helallik" alındı. Şehidin eşi Zübeyde Şenol eşinin Türk bayrağına sarılı naaşına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Güçlükle ayakta duran anne Muazzez Şenol ise sağlık ekiplerinin desteğiyle bir süre oğlunun fotoğrafına dokundu.

Daha sonra Yücetepe Camisi'ne götürülen şehit Binbaşı Kürşad Selim Şenol'un naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası silah arkadaşlarının omuzlarında bir süre taşındı.

Bu sırada şehidin annesi Muazzez Şenol, eşi Zübeyde Şenol ve kardeşi Fatih Şenol asker selamıyla şehidi uğurladı.

Şehidin 6 yaşındaki oğlu Ömer'i ise aile büyükleri teselli etmeye çalıştı.

Şehidin naaşı Şekerevleri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene Vali Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, CHP Milletvekili Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Jandarma Komutanı Albay Nedim Selvisu, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, şehidin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Son Düzenlemeler: 17 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ Uşak Banaz Şehitler Mahallesi'nden Ayşe Yüksel Kemal Şenol Şenol Kaygısız BAŞKAN ÇAKIN: BU MİLLET GAZİ OLUR, ŞEHİT OLUR AMA ESİR DÜŞMEZ Şenol Mete Döndü Şenol Banaz Şehitler Mahallesinden Zeynep Arıkum Eşme Şehitli Köyünden Sultan Çetin
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şehit CENAZE Kürşad Selim Şenol