​Şehit Erhan Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı

28-08-2016

Şehit Erhan Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Erhan Öztürk, Uşak'ta son yolculuğuna uğurlandı. Banaz Şehitler Camisi'nden alınan şehit Öztürk'ün naaşı, 31 Ağustos Mahallesi'ndeki evinin önüne götürülerek "helallik" alındı. Şehidin cenazesi, tekbirlerle Corum Köyü Camisi'ne götürüldü. Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Ahmet Okur, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Belediye Başkanı Nurullah Cahan,  CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Nedim Selvisu İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin babası Metin Öztürk ve yakınları, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, acılı anne Emine Öztürk ise "ben yandım onlar da yansın" diye feryat etti.

Şehidin kardeşleri Ersin ve Ayşe Öztürk'ün ise çevik kuvvet şapkası taktığı görüldü.

Şehit polis memuru Öztürk'ün naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Corum Köy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlgili İçerikler: İlknur Öztürk Ercan Öztürk Cemil Öztürk Kapaklar Köyünden, Emine Öztürk Karahallı/Paşalar Köyünden, Cennet Öztürk Eğlence Köyünden, Halil Öztürk Perhan Gündüz Banaz/Baltalı Köyünden, Halil İbrahim Öztürk Sivaslı/Erice Köyünden, Emine Öztürk Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mustafa Öztürk
uşak belediyesi nurullah cahan şehit Banaz CENAZE cizre polis erhan öztürk milli eğitim bakanı ismet yılmaz