TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SEFERBERLİK

1-07-2019

TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ’NDEN SEFERBERLİK

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ‘Temiz Uşak’ projesine Aybey Mahallesi’ndeki çalışmalarıyla başladı. Uygulamayı bizzat takip eden Başkan Çakın, dip köşe temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde yapılacağını paylaştı.

Uşak Belediyesi tarafından kentte temizlik seferberliği başlatıldı. Şehrin her noktasının titizlikle temizleneceği çalışmalar kapsamında ekipler bugün Aybey Mahallesi’nde yerini aldı. Rutin çalışmaların dışında uygulanan projeye, bu amaçla özel olarak kurulan 12 kişilik Hazır Kıta ekibi, arazöz, kamyon, kepçe ve süpürge araçları eşlik etti.

Yürütülen özel projeyi Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da bölgeye giderek yerinde takip etti. Bölge sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Çakın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Uşak’ın daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha yaşanılır bir kent olacağına yönelik yoğun bir çaba harcayacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı.

Başkan Çakın, “Sağlıklı bir kentin en önemli gerekliliklerinden birisi elbette temizliğidir. Bu kapsamda bizler de temiz Uşak kampanyasını başlattık. Bu kampanya çerçevesinde ekiplerimizle birlikte, temizlenmedik bir köşe kalmayacak şekilde, mahallelerimizde saha çalışmalarımızı başlattık.” dedi.

“Temiz Uşak, sağlıklı yaşam” sloganıyla gerçekleştirilen projenin ilk adımının Aybey Mahallesi’nde atıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sağlıklı nesillerin yetişmesi için temiz bir çevrenin ve temiz bir şehrin önemine işaret etti.

“İnsanlarımızın temiz sokaklarda, mahallelerde yaşamayı sonuna kadar hak ediyorlar.” diyen Çakın, “Bizlerin de oluşturmuş olduğumuz bu hazır kıta personellerimiz, temizlik ekipmanlarımız ve iş makinelerimizle birlikte, gerek mahallelerimizin ve gerekse pazar yerlerimizin temizliğini hızla gerçekleştiriyorlar. Ekiplerimiz tüm gücüyle sahada olacak.” diye konuştu.

BAŞKAN ÇAKIN’DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Belediyesi’nin sahada olacağını ve ekiplerin 7 gün 24 saat temizlik hizmetine devam edeceğini ama bunun tek başına “Temiz Uşak” için yeterli olmayacağını söyledi. Başkan Çakın, “Temizlik asıl insan olarak bizlerden başlıyor. Sokaklarımıza, mahallelerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Yaşam alanlarımızı temiz tutmamız gerektiğini unutmamak, çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren ‘temizlik imandandır’ diyerek şehrimizi temiz tutmaları gerektiğini hatırlatmalıyız.” açıklamalarında bulundu. Çevre ve temizlik konularında ilerleyen süreçlerde yeni projelerin hayata geçirileceğini paylaşan Başkan Çakın, Uşaklı vatandaşlarla birlikte temiz bir Uşak’ın sağlanacağının altını çizdi.

Çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aybey Mahallesi Muhtarı Ramazan Kozak ise, temizlik çalışmalarına yönelik taleplerinin yerine getirilmesi nedeniyle memnuniyet duyduklarını kaydederek devamının gelmesini temenni diledi.

IŞIK: BAŞKANIMIZ UŞAK’A GÜZEL ŞEYLER KATACAK

Mahalle Sakinlerinden Ayhan Işık da Başkan Çakın’ın mütevazı kişiliğine ve güler yüzlü yapısına değinerek şöyle konuştu:

“Başkanımızın Uşak’a çok güzel şeyler katacağına inanıyoruz. Dürüst, çalışkan, genç ve azimli bir insan. Geldiği günden bu yana yoğun bir şekilde çalışıyor. İsmetpaşa Caddesi’ndeki düzenlemeler bizleri çok mutlu etti. Halkımız yürümekte bile zorlanıyordu. Ve yine hizmet bekleyen Aybey Mahallesi’ne bizzat gelerek çalışmaları takip etmesi mütevazı kişiliğini gösteriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.”

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak belediyesi temizlik mehmet çakın uşak temizlik işleri müdürlüğü aybey mahallesi