Haberler

​Uşak Belediyesi Gülben Ergen Konseri ve Tüm Konserleri İptal Etti

3655
13-05-2016

Uşak Belediyesi Gülben Ergen Konseri ve Tüm Konserleri İptal Etti

Cahan, “Canımız Yanarken Asla Eğlenemeyiz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 29 Mayıs tarihinde Bulgazdağı Yörükleri Şenliği’nde Belediye olarak düzenleyecekleri Gülben Ergen konserini iptal ettiklerini dile getirdi. Cahan, “Şehitlerimizin acısı varken böyle bir konseri düzenleyemezdik” dedi.

Uşak Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen Bulgazdağı Yörükleri Şenliği’nde yapmayı planladığı Gülben Ergen konserini iptal etti. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın Yörük Efesi olduğu şenlik geçen yıllara göre daha sade ve gösterişsiz olarak yapılacak. Ayrıca 14 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak Uşak Neva Bahar Konseri, 17 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak Erman Karakaya piyano dinletisi ve gençlik festivalindeki halk oyunları gösterileri ve konserler de iptal edildi.  Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın şehit olması ve şehit haberleri ebediyete intikali nedeniyle bu şekilde karar alındı.

Eğlenmek olmaz

“Ülkemiz ve bizler şehitlerimizin acısını yaşarken asla eğlenemeyiz” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Ülkemiz yine kahpe teröre vatan evlatlarını şehit vermiştir. Şehitlerimizin kederi hepimizin yüreğinde yer almaktadır. Onlar bizim de evlatlarımızdır. Uşaklı hemşehrimiz Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan da şehitler kervanına katılmış ve ebediyete intikal etmiştir. Biz böyle bir acıyı yaşarken eğlence ve konser etkinliklerini yapmamız uygun olmazdı. Bu nedenle Yörük Efesi olarak katılacağım Bulgazdağı Yörükleri Şenliği’nde yapacağımız Gülben Ergen konserini iptal kararı aldık. Bunun yanında 14 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak Uşak Neva Bahar Konseri, 17 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak Erman Karakaya piyano dinletisi ve gençlik festivalindeki halk oyunları gösterileri ve konserleri de iptal ettik  ” ifadesini kullandı.

Bütünlüğümüzü bozamayacaklar

Hain saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağına dikkat çeken Cahan, “Bugün güvenlik güçlerimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bizlerin huzur için karalı bir şekilde mücadele etmektedir. Kökü kurumak üzere olan terör, son çırpınışlarını ise haince yapmaktadır. Biz ne olursa olsun asla bütünlüğümüzü bozmayacağız ve bozulmasına da izin vermeyeceğiz. Bu vesileyle vatan savunmasında canlarını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum” şeklinde konuştu.

0.0
Son Düzenlemeler: 13 Mays, 2016
İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME Alettin Tekin UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi Burhanettin Aysal Ferat Tümer UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE Nurettin Mülayim BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Celalettin Yüce
uşak belediyesi nurullah cahan konser iptal şehit haberleri gülben ergen