UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜRÜN ELÇİSİ OLAMAYA DEVAM EDİYOR

1-10-2018

Türkiye’nin tanıtılması, kültürel ve tarihi değerlerin yaşatılması adına Uşak Belediyesi tarafından başlatılan kültür gezileri kapsamında bu kez Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Kapadokya’ya gönderildi.

Sivil toplum kuruluşları, odalar, kurumlar ve topluluklar tarafından ulaşan talepleri geri çevirmeyen ve kültürel gezilere öncülük eden Uşak Belediyesi, Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası’nı Kapadokya’ya uğurladı. Daha önce Çanakkale gezisine gönderilen esnafları Kapadokya’ya uğurlamak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ alanda bulundu. Aileleriyle birlikte bölgenin turizm değerlerini tanımak üzere yola çıkan yaklaşık 90 kişilik oda üyelerine hayırlı yolculuklar dileyen Uludağ Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın selamlarını iletti.

ODA BAŞKANI KOÇ’TAN BAŞKAN CAHAN’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a bu tarz etkinlikleri sunduğu için üyeleri ve şahsı adına teşekkür eden Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Nevzat Koç, “Üyelerimizi geçtiğimiz yıl Çanakkale’ye götürdük. Bu sene de Kapadokya’ya götürüyoruz. İnşAllah Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a uzun görevler dilerim.” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ: ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Uşak Belediyesi olarak odaların ve esnafların hem Uşak’taki hem de diğer illerdeki güzellikleri görmelerini hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Uşak Belediyesi olarak 4 buçuk senedir bütün esnaf odalarımızla birlik içerisinde çalışmaktayız. Her türlü etkinlikte onlarla beraberiz. Kendilerinin belediyemizden olan isteklerini de her anlamda karşılamaya çalışıyoruz. Bu gezilere de bir kültürel etkinlik olarak bakıyoruz. Bu güne kadar diğer esnaf arkadaşlarımızı çeşitli yerlere gönderdik ve bugün de Elektrik Teknisyenleri Odamızı gönderiyoruz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ KIZILAY'IN KAN VERME KAMPANYASINA UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DESTEK Uşak Belediyesi İhtiyaç Sahiplerinin Yanında
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi tur kapadokya elektrik teknisyenleri