UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜRÜN ELÇİSİ OLAMAYA DEVAM EDİYOR

1-10-2018

Türkiye’nin tanıtılması, kültürel ve tarihi değerlerin yaşatılması adına Uşak Belediyesi tarafından başlatılan kültür gezileri kapsamında bu kez Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Kapadokya’ya gönderildi.

Sivil toplum kuruluşları, odalar, kurumlar ve topluluklar tarafından ulaşan talepleri geri çevirmeyen ve kültürel gezilere öncülük eden Uşak Belediyesi, Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası’nı Kapadokya’ya uğurladı. Daha önce Çanakkale gezisine gönderilen esnafları Kapadokya’ya uğurlamak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ alanda bulundu. Aileleriyle birlikte bölgenin turizm değerlerini tanımak üzere yola çıkan yaklaşık 90 kişilik oda üyelerine hayırlı yolculuklar dileyen Uludağ Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın selamlarını iletti.

ODA BAŞKANI KOÇ’TAN BAŞKAN CAHAN’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a bu tarz etkinlikleri sunduğu için üyeleri ve şahsı adına teşekkür eden Uşak Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Nevzat Koç, “Üyelerimizi geçtiğimiz yıl Çanakkale’ye götürdük. Bu sene de Kapadokya’ya götürüyoruz. İnşAllah Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a uzun görevler dilerim.” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ULUDAĞ: ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Uşak Belediyesi olarak odaların ve esnafların hem Uşak’taki hem de diğer illerdeki güzellikleri görmelerini hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Uşak Belediyesi olarak 4 buçuk senedir bütün esnaf odalarımızla birlik içerisinde çalışmaktayız. Her türlü etkinlikte onlarla beraberiz. Kendilerinin belediyemizden olan isteklerini de her anlamda karşılamaya çalışıyoruz. Bu gezilere de bir kültürel etkinlik olarak bakıyoruz. Bu güne kadar diğer esnaf arkadaşlarımızı çeşitli yerlere gönderdik ve bugün de Elektrik Teknisyenleri Odamızı gönderiyoruz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi tur kapadokya elektrik teknisyenleri