Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kapılarını Kocamın Nişanlısı Oyunuyla Açtı

1-12-2019

Yeni sanat sezonuna ‘Kocamın Nişanlısı’ oyunuyla merhaba diyen Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Uşaklı tiyatro severlerle buluştu. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner, Gökhan Yalçın ve Mustafa Dayıoğlu’nun katıldığı komedi türünde 2 perde sahnelenen oyun, tiyatro severlerden tam not aldı.

Yönetmenliğini Murat Çubukçu’nun, yönetmen yardımcılığını Mehmet Toklu’nun üstlendiği ve 7 oyuncunun muhteşem performanslarıyla sergilenen ‘Kocamın Nişanlısı’, bilet satışlarına çok önceden başlanmasına rağmen kısa bir süre önce biletlerini tüketti. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner, Gökhan Yalçın ve Mustafa Dayıoğlu’nun seyrettiği oyun, tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ahmet Büyükuğurlu, Seçil Altındal, Saadet Kaçan, Mehmet Toklu, Melda Çağlayan, Erkin İçelli, Ceren Berfin Er’in oyuncu kadrosunda; ışık kumanda İsmail Atakan Yılmaz, ses kumanda Necip Kamiloğlu, kostüm tasarım Funda Yavaş ve Esved Petek Aksu, dekor tasarım Murat Ertaş ve sanat amiri Burkay Çıvgın’ın yer aldığı sanat ekibiyle, ‘Kocamın Nişanlısı’ tiyatro severlere muhteşem bir akşam yaşattı.

Oyunun sanat yönetmenliğini üstlenen Murat Çubukçu, bir aile komedisi olan ‘Kocamın Nişanlısı’nın çalışmalarına Ağustos ayında başladıklarını ve yoğun bir tempoyla hazırlandıklarını ifade etti. Çubukçu, kültür ve sanata verdiği önemden ve çalışmalarını destekledikleri için Başkan Çakın’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Çakın: “Uşak’ta Her Alanda Olduğu Gibi Tiyatroda Da Sanatçılar Yetiştirmek En Büyük Hedefimiz”

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 2 saat süren oyun sonunda sözlerine, sezonun açılış oyununa yoğun katılım gösteren tüm sanatseverlere teşekkürlerini ileterek başladı.

Başkan Çakın, “Uşak’ta eğitim, kültür, bilim, spor ve sanat alanında olduğu gibi tiyatroda da Türkiye’nin gururu olacak yeni sanatçılar yetiştirmek en büyük hedefimiz. Bir taraftan bu keyifli oyunları siz sanatseverlere sunarken, bir taraftan da bünyemizde genç yetenekleri kazandırmayı arzu ediyoruz. İnanıyorum ki pek çok tiyatro sanatçısı Uşak’tan çıkacak. Bizlere bu muhteşem geceyi yaşatan tiyatro ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kısa bir süre önce kaybettiğimiz sanat dünyasının duayeni Yıldız Kenter’i de unutmayarak kendisini rahmetle anan Başkan Çakın, Uluslararası Emmy  Ödülleri’nde En İyi Erkek Ödülü’nü kazanan Haluk Bilginer’i de tebrik etti.

Yüksek alkışlarla perdesini kapatan oyun Başkan Çakın’ın, oyunun sanat yönetmeni Murat Çubukçu’ya çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban
uşak