UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ

8-05-2020

Açılan berber ve kuaförler dezenfekte edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu normalleşme planı dahilinde açılacak olan berber ve kuaförler Uşak Belediyesi tarafından dezenfekte edilecek. Ayrıca berber ve kuaförlere el dezenfektanı ve maske desteği verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, önceki gün gerçekleştirilen kabine toplantısında açıklanan “kademeli normalleşme planı” kapsamında, 11 Mayıs Pazartesi günü berber ve kuaförler açılıyor.

Gerekli temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemi ile çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi gibi sağlık tedbirlerinin alınmasına karşılık açılacak olan berber ve kuaförler için bir tedbir de Uşak Belediyesi’nden geldi.

Uşak Belediyesi’nden Ücretsiz Dezenfekte

Pandemi sürecinin başından bu yana halk sağlığının korunması amacıyla önemli tedbirler alan ve özverili çalışmalarıyla takdir toplayan Uşak Belediyesi, faaliyetlerine yeniden başlayacak olan berber ve kuaförlerde dezenfekte işlemi gerçekleştirecek. Uşak Belediyesine bağlı ekiplerce yapılacak dezenfekte işlemi içinse ücret alınmayacak.

El Dezenfektanı ve Maske Dağıtılacak

Ayrıca, Uşak Belediyesi tarafından 21 Mart’tan bu yana kapalı olan berber ve kuaförlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak el dezenfektanı ile maske dağıtılacak.

Son Düzenlemeler: 12 Mays, 2020
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak BELEDİYESİ’NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ