UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ

20-05-2020

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesileyle, sağlık tedbirleri temelinde bir dizi etkinlik organize eden Uşak Belediyesi, sağlıklı yaşama vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Uşak Belediyesi ekipleri, hem çocukları mutlu etmek hem de yetişkin bireyleri sağlıklı yaşama ve spor yapmaya teşvik etmek amacıyla çocuklara voleybol topu ve futbol topu, yetişkinlere ise plates topu ve plates bandı hediye etti.

Gün boyu haneleri gezen ve hediyeleri takdim eden Uşak Belediyesi ekipleri, bu anlamlı günde 200 çocuğa top hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Ekiplerin hediyeleri ve anlamlı hareket karşısında vatandaşlar Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

İlgili İçerikler: UŞAKTA GÜN BİRLİK GÜNÜ UŞAK'IN DEĞERİ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Gündüz UŞAK'IN KADINLARI TİYATRONUN ÜNLÜ İSMİ ÜMMİYE KOÇAK İLE BİR ARAYA GELDİ 11. EGE TİYATROLAR BİRLİĞİ BULUŞMASI UŞAKTA GERÇEKLEŞTİ UŞAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK MARKET MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK FİNAL HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI
uşak BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ