UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI

20-05-2020

Dini ve milli günleri anma konusunda büyük bir hassasiyet gösteren Uşak Belediyesi, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle kentteki pazar yerlerinde, hastanelerde, İl Emniyet Müdürlüğünde ve halk ekmek satış noktalarında vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

Yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle pazar alışverişlerini yapmak üzere pazar yerlerine giden, ayrıca tedavi amacıyla hastanelerde bulunan vatandaşlar Uşak Belediyesi’nin sürprizi ile karşılaştı.

Kentteki, 6 farklı pazar yerinde ve 3 farklı hastanede sabah saatlerinde yerini alan Uşak Belediyesi ekipleri, vatandaşların Kadir Gecesini tebrik ederek içerisinde lokum bulunan kutuları takdim etti.

Pazar yerleri ve hastanelerin yanı sıra Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan ve görevi başındaki personellerle, Uşak Belediyesi Halk Ekmek satış noktalarından ekmek almak isteyen vatandaşlara da lokum ikramı gerçekleştirildi.

Lokum ikramı yapılan ve geceleri tebrik edilen vatandaşlarsa durumdan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Kadir Gecesi, İslam Alemi için son derece önemli ve müstesna bir gecedir. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı bu gece, ellerini duaya açan Müslümanlar için bir kurtuluş vesilesidir. Biz de değerli hemşehrilerimizin bu mübarek gecelerini tebrik etmek için kendilerine böyle bir ikramda bulunduk. Personellerimiz şehrimizdeki pazar yerlerinde ve hastanelerimizde gerekli tedbirleri alarak ikramlarımızı dağıttılar.  Herhangi bir kalabalığa ve yığılmaya meydan vermemek için vatandaşımızın ayağına gittik.” dedi.

ÇAKIN: “ÖZLEDİĞİMİZ GÜNLER TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADIĞIMIZ SÜRECE DAHA YAKIN

Başkan Çakın birlik ve beraberlik içinde olunan günlerin, alınan tedbirlere uyulması halinde daha çabuk geleceğini anımsatarak, “Gönül isterdi ki, bu mübarek geceyi hep birlikte daha farklı şekilde ihya edelim ama malum sağlık tedbirleri dolayısıyla bu sene bu şekilde bir organizasyon gerçekleştirdik. Ben bu vesileyle bir kez daha tüm İslam Aleminin ve Uşaklı hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyor, devletimizin aldığı kararlara, uygulanan sağlık tedbirlerine Bayram süresince de riayet etmelerini rica ediyorum. Tedbirlere harfiyen uyalım ve bunun yanında da salgın musibetinden bir an evvel kurtulmak için hep beraber dua edelim. Özlem duyulan günler tedbiri elden bırakmadığımız sürece çok daha yakın.” şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 04 Haziran, 2020
İlgili İçerikler: Kadir Acar BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI Kadir Kanat UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI