Uşak Belediyesin'den Vefa Spor'a Destek

13-11-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yarın oynayacakları maç öncesi son antrenmanlarını yapan Uşak Vefa Spor oyuncularını ve teknik kadrosunu ziyaret ederek destek verdi.

Sporun ve sporcunun her branşta yanında olan Başkan Cahan, Uşak'ın bir spor başkenti olmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Uşak Belediyesi, amatör ve profesyonel takımlar ile sporun her türlü branşına desteklerini sürdürüken Uşak Vefa Spor kulübüne 20 Bin TL’lik destekde bulunuldu.

Profesyonel sporların yanı sıra geneksel ve amatör sporlara da ciddi destekler sağlayan Uşak Belediyesi'nin önemli katkılarına işaret eden Uşak Vefa Spor Kulüp Başkanı Dinçer Kaya iyi sonuçlar alınacağına inandıklarını söyledi.

Kaya, "Uşak futboluna katkı sağlamak, güzel işler başarmak adına yola çıktık. Başlangıçta zorluklar yaşadık ama Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan'ın da destekleriyle Uşaklı gençlerimizin önünü açmak için müthiş bir mücadeleye veriyoruz. Durumumuzu her geçen gün iyileştirerek yolumuza devam ediyoruz. Alt yapımızdan üst yapımıza tüm kadro olarak en iyi şekilde maçlarımıza hazırlanıyoruz. Bu yolda bizim en büyük destekçimiz, sporun ve futbolun en büyük destekçisi olan Sayın Nurullah Başkanımıza teşekkür ediyoruz. UTAŞ Uşakspor'a da ikinci lig hedefinde başarılar diliyoruz." dedi.

Takımlarımızın Daima Yanındayız

Ziyarette sporculara baklava ikram eden ve motivasyon konuşması yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Vefa Spor'un antrenmanına geldik. Hem alt yapıda, hem de Bölgesel Amatör Lig'de oynayan kardeşlerimizle birlikte olduk. Onlara destek olmak, motive etmek ve hem maddi hem manevi yanlarında olduğumuzu ifade etmek istedik." ifadelerine yer verdi.

Uşak sporunun iyi noktalara gelmesini istediklerini paylaşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Özellikle futbolda, basketbolda, hentbolda ve voleybolda, tüm spor dallarında başarılı gençlerimiz olsun istiyoruz. Alt yapı çalışmalarımıza önem veriyoruz. Burada 13 yaşından 17 yaşına kadar gençlerimiz var. Hem okula gidiyorlar hem de burada futbollarını sergiliyorlar. İnşallah bundan sonra daha da iyi bir mücadele ortaya konulacak." dedi.

Pazar günü Ulubey'de oynanacak maça Uşak halkını davet eden Başkan Cahan sporda gençlere yatırımın önemli olduğunu vurguladı.

"Hedefimiz sporun başkentlerinden olmak"

Akademi Ligine değinen Başkan Cahan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Genç yeteneklerimizin hem kendi futbol takımlarımızda oynamasını hem de süper ligdeki diğer takımlarda ilimizi temsil etmelerini istiyoruz. Bu anlamda da alt yapıya büyük bir önem verdik. UTAŞ Uşakspor'un Akademi Ligi'nde oynayan genç bir kadrosu var ve burada da aynı tabloyu görüyoruz. Genç kardeşlerimizin en iyi kulüplerde oynamalarını istiyoruz. Madden ve manen yanlarındayız. İnşallah hedefimiz Uşak'ı bir spor başkenti yapmak. Her türlü spor dalında üstün dereceler elde eden bir konuma gelmek istiyoruz." diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan destek vefaspor