Uşak Belediyesine 2 Yeni Başkan Yardımcısı Atandı

24-05-2017

Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammed Nurullah Furuncu ve Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Yeni atamalarla birlikte Uşak Belediyesi’ndeki başkan yardımcısı sayısı dört oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, “Şehrimize en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Dolayısıyla bize verilen bu görev son derece önemlidir. Çalışmalarımızı aynı titizlik ve disiplinle sürdürerek Uşak’ı geliştirmeye ve güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Yardımcısı Muhammed Nurullah Furuncu ise, “Yaşanabilir bir kenti inşa etme yolunda sadece görev değişikliği oldu. Bizler şehrimizi en iyi noktalara getirmek zorundayız. Yapacağımız proje ve çalışmalarla da bunu en iyi şekilde göstereceğiz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 24 Mays, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ismail ünal muhammed nurullah furruncu başkan yardımcılığı