UÅžAK KURTULUÅžU AY YILDIZLA KARÅžILIYOR

25-08-2022
Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş 100.Yıl Etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Kurtuluş haftası boyunca milli mücadele ruhunun şehrin dört bir yanında hissedilmesi içinse çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi kenti bayraklarla donatıyor.

UÅŸak’ın düşman iÅŸgalinden kurtuluÅŸ yıl dönümü için kenti yoÄŸun bir program takvimi bekliyor.  26 AÄŸustos itibariyle baÅŸlayacak olan ve tam 10 gün sürecek etkinliklerle kentte coÅŸku yoÄŸun bir ÅŸekilde hissedilecek. Tiyatrodan sergiye, gösterilerden konserlere kadar birçok etkinlik UÅŸak halkıyla buluÅŸacak.

Öte yandan etkinliklerin yanı sıra fiziki olarak da şehri milli bir ruhla donatan Uşak Belediyesi, birçok bölgede sokakları bayraklarla kapladı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan Türk Bayrakları ile hafızalara kazınacak bir görsel oluştururken diğer yandan da vatandaşlara uzanan bir kampanya başlattı.

HEDEF 30.000 BAYRAK

Uşak Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile tüm vatandaşlara ev ve iş yerlerine bayrak asma çağrısında bulunuldu. Bayrak seferberliğine katkı sağlamak için sahaya da inen Uşak Belediyesi; başta Genç Kuşak Topluluğuve Zabıta Müdürlüğü olmak üzere birçok ekiple kapı kapı dolaşarak Türk Bayrağı dağıttı.

Vatandaşların da destek verdiği kampanya kapsamında kent genelinde 30.000’in üzerinde bayrağın dağıtılması hedefleniyor.
Son Düzenlemeler: 25 Aðustos, 2022
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Çakın bayrak dağıtımı 100.yıl 100. yıl kutlamaları