UŞAK'IN GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI RAPORU HAZIRLANIYOR

7-05-2021

Çevreye karşı duyarlı çalışmalarıyla Uşak’ı ve şehrin doğal yapısını korumak adına birçok faaliyet yürüten Uşak Belediyesi, kentteki gürültü kirliliği ile mücadele kapsamında da çalışma başlattı.

Bu kapsamda Uşak Belediyesi ile TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi arasında “Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi Projesi” birinci koordinasyon toplantısı yapıldı. İki kurum arasında 02.12.2020 tarihinde imzalanan sözleşme gereği ilk defa gerçekleştirilen toplantı, pandemi koşulları nedeniyle internet ortamında online olarak düzenlendi.

Proje İçin Yetkililer Bir Araya Geldi

Toplantıya Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Koruma Birimi, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkileri ile TÜBİTAK MAM Proje ekibi katılım sağladı. ‘Uşak İli Stratejik Gürültü Haritaları’ baz alınarak belirlenen ‘Gürültü Yönetim Alanları’nda uygulanabilecek gürültü azatlım senaryolarının değerlendirildiği toplantıda; görüş ve öneriler alınarak Uşak için proje kapsamında atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Proje İle İlgili Çalışmalar Sürecek

Toplantıda ayrıca proje ekibi tarafından bir sunum yapılarak projenin detayları hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Toplantının ardından “Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi Projesi” ile ilgili, tüm kurumların ortak iş birliği ile adımların hızla atılmasına ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmaların sürdürülmesine karar verildi.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI RAPORU TAMAMLANIYOR GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN 'ANKET' HAZIRLANDI GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Kurulması Planlanan Çimento Fabrikası Teknik Raporu ACİL DURUM PLANI DEĞERLENDİRİLMESİ İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ RİSK RAPORU MEZARLIKLAR (iptal edilmiştir) İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ RİSK RAPORU HİZMETİ ALINMASI
uşak uşak belediyesi Proje mehmet çakın gürültü eylem planı