Uşak'ın ilk motomezatı renkli görüntülere sahne oldu

19-10-2020

Uşak Belediyesi tarafından kent tarihinde ilk kez motomezat gerçekleştirildi. Programda bir yandan motor ve motor ürünleri satışı yapılırken diğer yandan özel gösteriler katılımcılarla buluşturuldu.

Süpermoto Pisti’nde gerçekleştirilen motomezata kentte faaliyet gösteren firmalar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sıfır ve ikinci el motor ile motor malzemelerinin satışa çıkartıldığı program motor ve motor sporu tutkunlarını bir araya getirdi.

Çeşitli kategorilerdeki motor sporcularının pistte renkli gösteriler gerçekleştirdiği etkinliğe ayrıca model araçlar da eşlik etti.

Pandemi kuralları dahilinde gerçekleştirilen etkinliğe Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Başkan Çakın, alanda bulunan vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

UŞAK BELEDİYESİ SÜPERMOTO PİSTİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Uşak’ın, Türkiye’nin en iyi standartlara sahip bir motor pistini barındırdığına işaret eden Başkan Mehmet Çakın, bu pistin en aktif şekilde kullanılması adına planlamalar yaptıklarını kaydetti.

Alanı, yalnızca ulusal müsabaka ve etkinliklere ev sahipliği yapan bir yerden daha öteye taşımak istediklerini aktaran Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Pistin, motor ve motor sporu severlerin sık sık bir araya gelebilecekleri bir etkinlik alanına dönüşmesini arzu ettik. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde şehrimizde daha önce yapılmamış olan bir motomezatı, pandemi kuralları çerçevesinde düzenledik. Elbette bu bir başlangıç. Pandemi sonrasında çok daha farklı etkinliklerle mezat programını önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz.” dedi.

YENİ ARAÇLAR UŞAK’IN HİZMETİNDE

Uşak Belediyesi tarafından yenilenen ve sayıları artırılan karting araçlarının da hizmete girdiğini belirten Başkan Mehmet Çakın, “Uşak gerçekten şanslı bir şehir. Motor sporlarının her branşı için çok güzel bir pisti var ve burada her türlü renkli etkinliği hayata geçirme şansımız mevcut. Bizleri burada yalnız bırakmayan değerli motor sahiplerimize ve Uşaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da etkinlerimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

İlgili İçerikler: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU YAZ OKULU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ 3. LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU 2023 YILI KURBAN KESİM NOKTALARI BELLİ OLDU UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU GENÇ KUŞAK TURNUVASI'NDA KAZANAN DOSTLUK OLDU
uşak uşak belediyesi mehmet çakın moto mezat motor alışveriş süper moto pisti