Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl

1945
20-05-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla 50 personelle sahaya indi. Kadın personellerin de katıldığı temizlik çalışmasında şehrin vitrini İsmetpaşa Caddesi pırıl pırıl bir hale getirildi.

Çevreci tavrıyla beğeni kazanan ve çevre temizliğine önem veren Uşak Belediyesi, rutin cadde ve sokak temizliklerinin yanı sıra detaylı bir temizlik çalışması başlattı. Yollarda bulunan yağ, çöp suyu ve benzeri kirlerin dahi özel kimyasallar ile çıkartıldığı çalışmalarda duraklar da tek tek silinerek temizlendi. Arasözün eşlik ettiği çalışmalar kapsamında kirli görüntülere sebebiyet veren izinsiz afişler de kaldırıldı.

Uşak’ın bir ev edasıyla temizlendiğini dile getiren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk, “Şehrimize kadın eli değsin istedik. Uşak’ı bir ev olarak değerlendirirsek İsmetpaşa bu evin en önemli odasıdır. Ve bir kadın titizliği ile, şehrimizin en işlek caddesinde adım adım temizliğimizi gerçekleştirdik. 34’ü kadın olmak üzere 50 personelle sahadaydık. Güzel bir çalışma oldu ve bundan sonra da Uşak genelinde bu faaliyetimize devam edeceğiz.” dedi.

Temiz ve daha yaşanılır bir Uşak, daha güzel bir çevre için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra Uşak Belediyesi’nin tüm birimleri tarafından çalışma yürütüldüğüne işaret eden Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Çakın öncülüğünde çevreci faaliyetlerin yoğunlaşacağına vurgu yaptı.

Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar da temizlik çalışmaları esnasında personeli ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Son Düzenlemeler: 20 Mays, 2019
İlgili İçerikler: En İyi Proje Artık Uşak'ta Başkan Cahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a Uşak'ın Selamını İletti Uşak'ın yeni üst geçitlerinde isimler belirlendi Genel Başkan Arslan: Uşak'ın Kimyası Değişmiş, Modern Bir Kente Dönüşmüş Uşak'ın 3. Battı Çıktısında Son Fore Kazığı Çakıldı Uşak'ın İlk Kadın Ahisi Kaftanını Giydi Uşak'ın En Eski Yerleşim Yeri Değer Kazanıyor Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Görevine Başladı Uşak'ın Tanıtımı El Birliği İle Olacak Muratbey Uşak'ın Yeni Sezon Kaptanı Belli Oldu
uşak uşak belediyesi temizlik işleri müdürlüğü mehmet çakın fatih öztürk ismetpaşa caddesi temzilik