UÅžAKTA MÄ°NÄ°KLER SABAHA UÅžAK BELEDÄ°YESÄ°'NÄ°N SÃœRPRÄ°ZÄ°YLE UYANDI

13-05-2020

Covid-19 salgını ülkemizde görülmeye başlamasıyla birlikte uygulanan tedbirler kapsamında olan park ve oyun alanlarının kapatılması, minikleri bu eğlencelerinden mahrum bırakmıştı. "Kontrollü Sosyal Hayata Geçiş" planları kapsamında, parkların bugün yeniden kontrollü olarak, belirli saatler arasında açılması kararının ardından harekete geçen Uşak Belediyesi, sokağa çıkan miniklere güzel bir sürpriz hazırladı.

Kentteki hemen her parka, görenleri mutlu eden pankart asan ve çocuklar için Türk Bayrakları, balonlar ve fotoğraf çekimleri için özel platformlar yerleştiren Uşak Belediyesi, yaşanan zor süreçte, insanların yüzünde sıcak bir tebessüm oluşturdu.

Uşak Belediyesi ekiplerinin gece boyu süren çalışmalarının ardından, bir süredir oyun alanlarından mahrum kalan miniklerin sevinçleri, aileleriyle birlikte çıktıkları parklarda belediyenin sürpriziyle ikiye katlandı. Özel dizayn edilen kamyonetle sokakları dolaşan, çocukla resim defteri, balon, bayrak hediye edilirken, kamyonette bulunan palyaço ve animatörler çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Kentteki herkese moral aşılayan balonlu, bayraklı sürpriz için Aileler, ince düşüncesi için Uşak Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, " Covid-19 pandemisine karşı uygulanan sağlık tedbirleri, yediden yetmişe toplumun her kesimini etkiledi. Bu sağlık tedbirleri kapsamında biz de, salgının ilk günlerinde park ve oyun alanlarını kapatmıştık. Halkımızın sağlığı için uyguladığımız bu tedbirlere halkımız da riayet etti. Bu açıdan ben herkese teşekkür ediyorum. Tabi parkların kapatılmasıyla çocuklarımız oyun alanlarından mahrum kalmışlardı. Hiçbir şeyi riske atmamak adına ekiplerimiz düzenli olarak bu alanların dezenfekte işlemini sürdürdü. Parkların bugün kontrolü şekilde, belirli saat aralarında açılması kararının ardından, düzenli olarak dezenfekte edilen parklarımıza çocuklarımızın daha güzel ve keyifli zaman geçirmeleri adına balonlar ve Türk Bayrakları yerleştirdik. Bununla da kalmayıp özel olarak hazırladığımız kamyonla eğlenceyi çocuklarımızın ayağına götürdük. Onların mutluluğu hepimizin ortak düşüncesi. Biz de bu mutlulukta payımız olsun istedik. Parklarda yeniden sevinç içinde koşup oynarken ellerinde Bayrağımız dalgalansın istedik. Ailelerden aldığımız iyi dilekler ve olumlu mesajlar bizleri de çok mutlu etti. İnşallah hep birlikte bu süreci atlatır, sosyal hayata yeniden sağlıklı bir şekilde kavuşuruz. Bu noktada hepimize görevler düşüyor. Bir süre daha kurallara uyalım ve sağlıklı huzurlu günlere ulaşalım." dedi.

Ellerinde balon ve Türk Bayraklarıyla gün boyu parklarda zaman geçiren miniklerin neşesi görülmeye değerdi.

Son Düzenlemeler: 13 Mayýs, 2020
İlgili İçerikler: Sabahat İnan AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban
park uşak belediyesi çocuklar mehmet çakın OYUN koronavirüs sürpriz