Uşak'ta şehrin dört bir yanına el dezenfekte noktaları kuruluyor

3-04-2020

Koronavirüse karşı etkili bir süreç yürüten Uşak Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarına el dezenfektanları yerleştirildi. Çalışmalar yeni noktaların eklenmesiyle sürdürülüyor.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yayılmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı bir yandan bakanlıklar düzeyinde tedbirler alınırken diğer taraftan da yerel yönetimler yoğun bir mücadele yürütüyor.

Bu kapsamda faaliyetlerini etkili bir biçimde sürdüren ve her geçen gün yeni önlemler hayata geçiren Uşak Belediyesi, bu kez ilk etapta şehrin 25 farklı noktasına el dezenfektanı yerleştirmek üzere harekete geçti.

En işlek noktalar arasında bulunan İsmetpaşa Caddesi’nde başlayan çalışmalar, otobüs durakları, işçi servis noktaları ve pazar yerleri başta olmak üzere birçok ortak kullanım alanında uygulanıyor.

Üzerinde uyulması gereken kuralların yer aldığı ve halkın beğenisini kazanan dezenfektan noktaları, faaliyete geçmesiyle birlikte yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Uşak Belediyesi daha önce de kurum girişine yerleştirdiği termal kamera, bünyesinde gerçekleştirdiği steril maske üretimi, online spor eğitimleri ve psikolog desteği gibi birçok özel projeyle vatandaşların takdirini toplamıştı.

İlgili İçerikler: UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR ŞEHRİN NABZINI TUTAN MODAFEST BAŞLADI ŞEHRİN ÇOCUKLARI BASKETBOL MEŞALESİNİ YENİDEN YAKACAK 2021 Yılı Kurban Kesim Noktaları ile Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Önemli Duyuru ŞEHRİN İLK GEZİCİ TİYATRO ETKİNLİĞİ FİNALİNİ YAPTI Kurban Kesim Noktaları ve Uyulması Gereken Kurallara İlişkin Duyuru Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ
uşak uşak belediyesi mehmet çakın koronavirüs el dezenfektanı