Uşak'ta Unutulmaz Türk Halk Müziği Konseri

15-02-2018

Uşak Musiki Derneği müzikseverlerle buluştu. Dernek üyelerinin performansı tam not aldı.

Uşak Musiki Derneği tarafından Atatürk Kültür Merkezinde “Memleket Havaları” konseri yapıldı. Ayhan Aydın Şefliğinde birbirinden değerli Türk Halk Müziklerine ses olan koro, sanatseverlerin beğenisini topladı.

Uşak halkının yoğun ilgi gösterdiği geceye Koro Şefi Ayhan Aydın'ın yaşlı annesinin söylediği türkü damga vurdu. Sanata her yaştan değer verildiğinin bir göstergesi olan Fatma Aydın’ın performansı ayakta alkışlandı.

Çeşitli yörelere ait türkülerin ve birbirinden değerli notaların sunulduğu geceye katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yerel sanatçılardan oluşan koro ekibine teşekkürlerini iletti. Cahan, “Burada tüm duyguları hissettik. Eşsiz bir performans sahnelendi. Uşak bir sanat şehri haline geldi. Sanat meşalesini birlik ve beraberlikle, el ele vererek taşıyacağız. İnşallah başarılı işlerle Uşak’a yeni bir form kazandırmaya devam edeceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Cahan, Koro Şefi Ayhan Aydın’a çiçek takdim etti. Aydın ise Başkan Nurullah Cahan tarafından verilen çiçek demetini annesine armağan etti. Bu esnada oğlunun isteği üzerine türkü söyleyen Fatma Aydın salonda büyük beğeni topladı. Yaşlı kadına sazda oğlu Ayhan Aydın eşlik etti.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk Miraç Efe Gençtürk İlknur Öztürk Alaettin Türk Ali Türk Avukat Süleyman Yılmaz Türkmenoğlu Hörü Aktürk Suzan Türkoğlu Ercan Öztürk
uşak uşak belediyesi nurullah cahan konser türk halk müziği uşak musiki derneği