UTAŞ Uşakspor Elaziz Belediyespor'u Farkla Yendi

28-09-2017

Türkiye 3. Lig 3. Grup ekiplerinden UTAŞ Uşakspor evinde ağırladı Elaziz Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup etti.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde sergilediği iddialı oyunla şehre şampiyonluk kupasını getiren UTAŞ Uşakspor profesyonel ligdeki serüvenini namağlup olarak sürdürüyor.

Beşinci haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlikle yoluna devam eden Uşak ekibi, grubundaki liderliğini ve averaj üstünlüğünü koruyor.

Ligin 5. Haftasında Elaziz Belediyespor’u Uşak Bir Eylül Stadında ağırlayan kırmızı siyahlılar 18. dakikada Halil İbrahim Cenik ve 41. Dakikada Ekrem Sütçü ile deplasman ekibinin filelerini sarstı. İkinci yarıya da iddialı başlayan ev sahibi UTAŞ Uşakspor 89. dakikada bulduğu golle maçı 3-0’lık farklı bir skorla tamamladı.

Haftayı 3 puanla geride bırakan UTAŞ Uşakspor grubundaki liderlik koltuğunu korudu.

Maç sonrası takımı tebrik eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takıma inandıklarını ve başarının süreklilik sağlaması adına istikrarlı bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Başkan Nurullah Cahan, “Takımımız bu sezon da kupa hedefiyle yola çıktı. Yoğun bir kamp sezonunun ardından ligde çok şükür mağlubiyet almadan, 5 maçta 4 galibiyetle, 13 puanla yoluna devam ediyor. Bu başarının daha da ileri noktalara gitmesi ve spor şehri Uşak’ta futbolun özlenen, hak ettiği değere yeniden kavuşması için mücadelemiz sürecek.” dedi.

Her yönüyle Uşak’ta spora ve spor kulüplerine sahip çıkıldığını aktaran Başkan Cahan, cefasıyla, başarısıyla takıma her koşulda destek olan ve yanında duran taraftarlara teşekkürlerini iletti.

UTAŞ Uşakspor ligin 6. Haftasında Cizrespor’un konuğu olacak. Müsabaka 1 Ekim Pazar günü saat 14.30’da başlayacak.

İlgili İçerikler: UŞAKSPOR ÇEVREYE ZARARLI ATIKLARI 'ENERJİ'YE ÇEVİRDİ TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN UTAŞ UŞAKSPOR BAŞKAN CAHAN'DAN ALDIĞI MORALLE MAÇA HAZIR UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI Utaş Uşakspor Yeniden 2.Lig'de UTAŞ Uşakspor Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı Şampiyonluğunu ilan eden UTAŞ Uşakspor Coşkuyla Karşılandı Uşaksporlular Derneği'nin İlk Ziyareti Cahan'a Oldu
uşak uşak belediyesi nurullah cahan UTAŞ Uşakspor elaziz belediyespor maç 3-0