BİR CANA YUVA OLUN 23 Ekim 2025, 16:07
Uşak Belediyesi’nden Vatandaşlara Hayvan Sahiplenme Çağrısı Geldi
Uşak Belediyesi, sokak hayvanlarının sıcak bir yuvaya kavuşması amacıyla vatandaşlara hayvanları sahiplenme çağrısında bulundu. Belediye bünyesindeki hayvan barınaklarında bakımı yapılan kedi ve köpeklerin sahiplenilmesi için vatandaşların Alo 153 numaralı çağrı merkezini arayarak gerekli işlemleri kolayca gerçekleştirebileceği duyuruldu.
ÇİPLERİ TAKILACAK, BAKIMLARI YAPILACAK
Uşak Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde bulunan uzman veteriner hekimler tarafından, barınaktan sahiplenilen hayvanların gerekli sağlık kontrolleri yapılacak, ardından çipleri takılarak yeni sahiplerine teslim edilecek. Böylece hem sahiplendirilen hayvanlar sağlıklı bir hayata başlangıç yapmış olacak hem de vatandaşlar yeni dostlarının bakımını güvenle sürdürebilecek.
EN FAZLA ÜÇ HAYVAN SAHİPLENİLEBİLECEK
Diğer yandan sahiplenilen hayvanların kısırlaştırma işlemleri de doğru zaman geldiğinde ücretsiz olarak Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Vatandaşların adeta ailelerine katılacak bir dost kazanması ve bir canlıya sıcak bir yuva ortamı sağlaması için her türlü desteği veren Uşak Belediyesi, özellikle çocukların hayvan sevgisiyle büyümesini ve hayvanları korumanın önemini öğrenmesini hedefliyor.
DİĞER HABERLER
-
ESNAF MUTLU, VATANDAŞ MUTLU
03 Aralık 2025, 17:04 -
UŞAK YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR
02 Aralık 2025, 16:17 -
UŞAK BELEDİYESİ’NDEN KENTİN KALBİNDE BÜYÜK DÖNÜŞÜM
01 Aralık 2025, 14:22 -
SAĞLIKLI BESLENMEK HER ÇOCUĞUN HAKKI
28 Kasım 2025, 15:06 -
6 ADET TAŞINMAZ İŞYERİ KİRA İHALESİ HAKKINDA
28 Kasım 2025, 14:38 -
19 ADET TAŞINMAZIN KİRA İHALESİ HAKKINDA
28 Kasım 2025, 14:37 -
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ HAKKINDA
26 Kasım 2025, 16:37 -
SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ!
25 Kasım 2025, 17:05 -
HAYATIN HER ALANINDA KADININ İMZASI VAR
25 Kasım 2025, 14:36 -
YEŞİL KARAAĞAÇ MAHALLESİ 257 ADA 1 NUMARALI PARSELDE BULUNAN TAŞINMAZIN JEOTERMAL SERA AMAÇLI 29 YILLIĞINA SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ YÖNTEMİYLE KİRA İHALESİ
18 Kasım 2025, 10:26







