Başkan Yalım’dan Anlamlı Çağrı 09 Eylül 2024, 15:36
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarla öne çıkan Uşak Belediyesi, bu sefer de gençlerin eğitim masraflarını azaltabilmek adına yeni bir kampanya başlattı. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım sosyal medya üzerinden duyarlı vatandaşlara seslenerek, üniversite öğrencilerine ayık düzenli burs vermek isteyen vatandaşları ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturacaklarını söyledi.
Uşak Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Rakip Tanımıyor
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarla öne çıkan Uşak Belediyesi, bu sefer de gençlerin eğitim masraflarını azaltabilmek adına yeni bir kampanya başlattı. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım sosyal medya üzerinden duyarlı vatandaşlara seslenerek, üniversite öğrencilerine ayık düzenli burs vermek isteyen vatandaşları ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturacaklarını söyledi.
Uşaklı olan üniversite öğrencilerini kapsayan kampanya kapsamında, Uşak Belediyesi burs vermek isteyen iş insanları ile eğitim bursu için Uşak Belediyesine başvuru yapan Uşaklı öğrencileri buluşturuyor.
Burs vermek isteyen vatandaşlar ALO 153 üzerinden Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne ulaşarak kampanya hakkında bilgi alabiliyor.
Evlatlarımızın Eğitimi Bizim Önceliğimiz
Özellikle yapılan bağışlarının gerçekten ihtiyacı olan doğru kişiye ulaşması konusunda öncü olduklarını belirten Başkan Yalım; “Bizim gençlerimizin eğitimine verdiğiniz önemi hepiniz biliyorsunuz. Bildiğiniz gibi Uşaklı birçok üniversite öğrencimiz bugün artan ekonomik yönden sıkıntı yaşıyor. Eğitim masrafları günden güne artıyor. Geleceğimizin mimarı bu gençlerimizin eğitim masraflarını hafifletmek amacıyla onlara vereceğiniz burslar onlar için çok kıymetli olacaktır” dedi. “Gelin ekmeğini bu memleketten kazanan iş insanları ve duyarlı vatandaşlar olarak vefamızı gösterelim” diye Başkan Yalım; “Eğitim öğretim süresi olan 10 ay boyunca aylık bin lira olacak şekilde onlara katkı sağlayalım. Evlatlarımızın gelecekte saygın mesleklerle memleketimizi gururlandırmasına destek olalım” diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Güvenilir Gıda Mobil Uygulaması
09 Haziran 2026, 08:53 -
TKDK 2021-2027 IPARD Programı (IPARD III Dönemi)
08 Haziran 2026, 15:35 -
UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ PERSONEL ALIM İLANI
04 Haziran 2026, 12:06 -
UŞAK BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AV. HATİCE TEREKECİ ÖZKAN, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
25 Mayıs 2026, 14:36 -
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ 1. TAKSİT DUYURUSU!
20 Mayıs 2026, 14:13 -
Uşak Belediye Başkanvekili Av. Hatice Terekeci Özkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
18 Mayıs 2026, 10:06 -
UŞAK BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ AV. HATİCE TEREKECİ ÖZKAN, 10 MAYIS ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.
08 Mayıs 2026, 15:50 -
Uşak Belediye Başkanvekili Hatice Terekeci Özkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Nisan 2026, 11:12 -
2026 KURBAN SATIŞ YERLERİ BELLİ OLDU
29 Nisan 2026, 12:04 -
23 NİSAN'DA ANLAMLI BULUŞMA
23 Nisan 2026, 16:47

