BAŞKAN YALIM’DAN ÖĞRENCİLERE JEST 08 Ocak 2025, 09:01

-Uşak Belediyesi Sınav Dönemindeki Öğrencilere Kampüste Tarhana Çorbası Dağıttı Zorlu sınav döneminde olan üniversite öğrencilerine moral olmak adına yardımcılarıyla birlikte sıcak tarhana çorbası dağıtımı gerçekleştiren Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım; öğrencilerle tek tek sohbet ederek sınavlarında başarılar diledi. Sabah saatlerinde Uşak Üniversitesi Kampüsüne tarhana çeşmesi kurduran Başkan Yalım, burada ekipleriyle birlikte öğrencilere Guinness rekoruna sahip tescilli tarhana çorbasını ikram etti. Gençlerin özel ilgisiyle karşılaşan Yalım, farklı bölümlerde okuyan birçok öğrenciyle keyifli sohbetler gerçekleştirerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
BAŞKAN YALIM’DAN ÖĞRENCİLERE JEST
-Uşak Belediyesi Sınav Dönemindeki Öğrencilere Kampüste Tarhana Çorbası Dağıttı
Zorlu sınav döneminde olan üniversite öğrencilerine moral olmak adına yardımcılarıyla birlikte sıcak tarhana çorbası dağıtımı gerçekleştiren Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım; öğrencilerle tek tek sohbet ederek sınavlarında başarılar diledi.
Sabah saatlerinde Uşak Üniversitesi Kampüsüne tarhana çeşmesi kurduran Başkan Yalım, burada ekipleriyle birlikte öğrencilere Guinness rekoruna sahip tescilli tarhana çorbasını ikram etti. Gençlerin özel ilgisiyle karşılaşan Yalım, farklı bölümlerde okuyan birçok öğrenciyle keyifli sohbetler gerçekleştirerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Gençleri her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Yalım; “Gençler bizim için çok değerli. Ben özellikle onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini çok önemsiyorum. Hatta geçtiğimiz günlerde gençlerimizle bir araya gelerek onların sorularını cevapladığımız bir program gerçekleştirdik. Orada onların beklentilerini, bizlerden istedikleri hizmetleri ve geleceğe dair hedeflerini konuştuk. Toplumun en önemli sacayağı gençlerimizdir çünkü onlar bizim geleceğimizi oluşturuyor. Biz de bütün projelerimizi onları da düşünerek hazırlıyoruz” dedi.
ÇORBA BAHANE, SOHBET ŞAHANE
Özellikle ulaşım ve toplu taşıma, sosyal ve kültürel imkânlar, sağlık hizmetlerine kolay erişim gibi konularda beklentilerin farkında olduklarını ve projelerini bir bir hayata geçireceklerini anlatan Başkan Yalım, “Bizler bulduğumuz her fırsatta gençlerimizle bir araya geliyoruz ve onları dinliyoruz. Onları önemsediğimizi ve onlar için çalıştığımızı da bilmelerini istiyoruz. Geçtiğimiz yaz meşhur tarhanamızı tüm dünyaya tanıtmayı ve dev kazanda pişirdiğimiz çorbayla Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi başarmıştık. Bugün de rekor sahibi sıcacık tarhana çorbamızla onların gönlünü ısıttık, yüzlerini güldürdük. Gençlerimize ‘tarhana için grip olmayın’ dedik. Bundan sonra da onların hayatını kolaylaştıracağımız önemli projelerle daima yanlarında olacağız” diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Başkan Yalım'dan Ramazan Bayramı Mesajı
28 Mart 2025, 14:57 -
BİR KURAL BİR ÖMÜR
24 Mart 2025, 14:04 -
İHALE İLANI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
21 Mart 2025, 15:05 -
GELECEĞE NEFES, ŞEHRE HAREKET KATIYORUZ
18 Mart 2025, 11:05 -
HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR UŞAK İÇİN!
17 Mart 2025, 18:23 -
BİZ SENİN İÇİN BURADAYIZ
07 Mart 2025, 16:37 -
Sistem Güncelleme Duyurusu
06 Mart 2025, 12:31 -
Başkan Yalım’dan Minik Dostlarımız İçin Çağrı
04 Mart 2025, 14:37 -
ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN
04 Mart 2025, 13:43 -
İHALE İLANI
03 Mart 2025, 13:29