Başkan Yalım'dan Sıfır Maliyetli Festival 18 Mayıs 2024, 10:00
Başkan Yalım; Uşak Belediyesi Tarafından Hazırlanan Gençlik Festivali Sponsorlar Ve Alınan Destekler İle Hiçbir Maliyet Olmadan Yapıldı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Uşak Belediyesi bünyesinde hazırlanan Atapark'ta Gençlik Festivali'nin açılışı yapıldı. 18 Mayıs itibariyle festivalde yer alan sanatçıların, Başkan Yalım'ın ifadesine göre, sıfır maliyetle sahne alacaklarını belirtti. Başkan Yalım, sözlerine şöyle devam etti: "Uşak Belediye Başkanı seçilmeden önce nasıl sanatçılara verilen gereksiz paraları eleştirdiysem, şimdi de aynı noktadayım. Değişen hiçbir şey olmadı" Alınan destekler ve sponsorlarla gerçekleştirilen festivalin, belediyeden tek bir lira alınmadan yapıldığına dikkat çeken Başkan Yalım, eleştirenlere de cevap verdi.
"Birkaç kişi bizleri eleştirmiş" diye konuşan Başkan Yalım; "Başkan değişti, fikir değişmedi diye sanatçı getirmeye, festival yapmaya devam demişler. Biz festivalleri yapmayacağız, kutlamalara katılmayacağız demedik" diyerek yapılacak olan Tarhana Festivali ile ilgili detayları da paylaştı.
"Mayısın ilk haftası meclis ile yaptığımız toplantıda alınan kararla her yıl Temmuz'un üçüncü haftası Tarhana Festivali'ni kutlayarak yerel ürünleri sergileyeceğiz" diyen Yalım, "O festivalde de aynı şekilde yerel sanatçılarımızı sıfır maliyetle, sponsorlarımızla yapacağız. Hem Uşak'ın tanıtımıyla ilgili hem de Uşağın tanıtımıyla gereken çalışmaları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
BÜYÜKLERİMİZ YALNIZ DEĞİL
16 Mart 2026, 17:05 -
BİTKİSEL ATIK YAĞ TOPLAMA İŞİ İHALESİ
12 Mart 2026, 09:46 -
13 ADET TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ
10 Mart 2026, 12:22 -
BAŞKAN YALIM’DAN DİKKAT ÇEKİCİ HAVALİMANI HAMLESİ
09 Mart 2026, 16:44 -
8 MART DOLU DOLU GEÇTİ
09 Mart 2026, 13:16 -
60 ADET ATM PLATFORM ALANLARI KONUMLANDIRILMASI İŞİ İHALESİ
06 Mart 2026, 09:49 -
GÖNÜL SOFRALARI KURULDU
02 Mart 2026, 14:02 -
RAMAZAN’DA EN BÜYÜK DAYANIŞMA UŞAK’TA
25 Şubat 2026, 13:09 -
İCRALIK ARAÇLARDAN DEV ARAÇ FİLOSUNA
24 Şubat 2026, 15:38 -
UŞAK’TA BÜYÜK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
23 Şubat 2026, 11:29




