HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR UŞAK İÇİN! 17 Mart 2025, 18:23
''Uşak’ın Sevilen İnşaat Mühendisi Muhammet Gür’e, Uşak Belediyesi’nde Başdanışmanlık görevi verildi.''
SÜRPRİZ TRANSFERE BASINDAN BÜYÜK İLGİ
Basın mensuplarına yaptığı açıklamada birlikte yürütülecek çalışmaların kente daha verimli ve çeşitli hizmetler getireceğine inandıklarını kaydeden Başkan Yalım; “Uşak’ta 31 Mart yerel seçimlerinden sonra çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Merkezi hükümetin geçmiş dönemden kalan borçları kesmesinden dolayı bazı yatırımlarda eksikliklerimiz oluyor. Bunun yanında tecrübeli bir ekibe sahibiz. Başkan Yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz her türlü çalışmalarını sürdürüyor.Uşak sevdalısı olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.Bunun yanında geçmişte Uşak Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yapan Muhammet Bey bizlerle iletişime geçti.Bizimle birlikte belediyemizde Uşak’lı vatandaşlarımıza hizmet etmek ve yol yürümek istediğini bizlere beyan etti.Bizlerde kendisinin isteğini kabul ettik.Kendisinin geçmişten gelen tecrübesiyle Uşak’lı vatandaşlarımıza ekibimizle hep birlikte çalışmak için hemfikir olduk.Muhammet Bey ile bir araya gelerek çeşitli görüşmeler yürüttük, kentimiz için en hayırlı, en verimli olabilecek hizmetleri planladık. Bu konuda yürüttüğümüz istişareler sonucunda halkımızın ve kentimizin geleceği için birlikte yürümeye karar verdik. Bundan böyle kendisi Uşak Belediye’sinde Başdanışman olarak emek verecek ve halkımıza bizlerle birlikte hizmet edecek” dedi.
Başkan Yalım bu birliktelikten dolayı şimdiden heyecan duyduklarını ve güzel işlere imza atacaklarına gönülden inandıklarını belirterek, “Ben başta Uşaklı hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum, Muhammet Bey’e de burada yürüteceği çalışmalarında şimdiden kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
GÜR; “TECRÜBELERİMİ UŞAK HALKINA HİZMET İÇİN KULLANACAĞIM”
Öte yandan Başkan Yalım ile birlikte kameralar karşısına geçen Muhammet Gür yeni görevinin kendisine büyük bir heyecan ve mutluluk verdiğini ifade ederek, tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini Uşak halkı için harcayacak olmanın sevincini yaşadığını söyledi. “Sayın Başkanımın teveccühüyle Uşak Belediyesi Başdanışmanlık görevini kabul ettim.Bundan sonraki süreçte Uşak’ın faydasına Uşak için yapılabilecek projelerde geçmiş birikimlerimizi, deneyimlerimizi faydalı işlerde kullanacağız.
Ben kendisine bu çatı altında bana verilecek bir görev olursa memleketime hizmet için seve seve kabul edeceğimi ifade ettim. Kendisi de teveccüh gösterdi ve bugün itibarıyla Uşak’a hizmet için görevimin başındayım. İnşallah hepimiz için hayırlı olur” dedi.
DİĞER HABERLER
-
İCRALIK ARAÇLARDAN DEV ARAÇ FİLOSUNA
24 Şubat 2026, 15:38 -
UŞAK’TA BÜYÜK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
23 Şubat 2026, 11:29 -
BAŞKAN YALIM’DAN PERSONELE JEST
20 Şubat 2026, 12:04 -
ÖZKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU: YILLARIN SU BASKINI SORUNU TARİH OLDU
18 Şubat 2026, 15:41 -
11 ADET TİCARİ TAKSİ PLAKASI İHALE İLANI
12 Şubat 2026, 10:48 -
“20 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN İMAR SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”
09 Şubat 2026, 15:07 -
PARASIZ, BİLİMSEL VE ÇAĞDAŞ EĞİTİM
02 Şubat 2026, 16:23 -
ONLARIN GELECEĞİ BİZİM GELECEĞİMİZ
28 Ocak 2026, 14:53 -
GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ UŞAK
27 Ocak 2026, 17:08 -
6 ADET AÇIK DÜĞÜN SALONU İMARLI TAŞINMAZIN SATIŞ İHALELERİ HAKKINDA
27 Ocak 2026, 14:18

