​22 Günde 22 Kilometre Asfalt

26-04-2016

22 Günde 22 Kilometre Asfalt

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan asfalt sezonu gelmeden başladıkları yol çalışmalarında 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre asfalt yaptıklarına değinirken, “İlimizde sorunlu yol kalmaması adına gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kentte kaliteli ve modern yolları hedefleyen Belediye 2016 yılına da hızlı başladı. Asfalt döneminin başlamasından önce yol çalışmalarına start veren Belediye 22 gün gibi kısa süre içinde 22 kilometre ile rekor bir rakama ulaştı. Asfalt sezonu sonuna kadar 200 kilometre yeni asfalt hedefini koyan Belediye, yapacağı çalışmayla adeta İzmir’e kadar yeni yol yapmış gibi olacak.

Günde 1 kilometre

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yollarımızdaki çalışmalarımıza 2016 yılında hızlı başladık” ifadesini kullandı. Çalışmaların giderek artacağını ileten Cahan, “Belediyemiz söz verdiği gibi yollarda sorun kalmaması adına gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışmaktadır. Bu konuda yenilediğimiz ekipmanlarımızla beraber az zamanda çok iş prensibiyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. 2015 yılında başarıyla sürdürdüğümüz yol çalışmalarına 2016 yılında da hızlı başladık. Asfalt sezonu olmamasına rağmen 22 gün önce başladığımız çalışmalarda 22 kilometre civarında yol yaptık. Günde bir kilometre yol bitirerek bir rekor kırdık” dedi.

Sezon bittiğinde İzmir’e yeniden yol yapmış gibi olacak

Asfalt sezonunun sona ermesiyle birlikte 200 kilometre civarında yolu da yeniden kente kazandırmış olacaklarını ifade eden Cahan, “Biz bu döneme yollar ve projeler konusunda çok hızlı başladık. Dönem sonunda yollar konusunda kendimize koyduğumuz hedefler söz konusudur. Yaklaşık 200 kilometre asfaltla adeta İzmir’e yeniden yol yapmış gibi olacağız. Yapacağımız bu çalışmalarla kentimizin ana caddeleri ara sokakları yollarıyla dört dörtlük olacak. Yol çalışmalarımızın yanında kaldırımları da yenileyerek ilimize güzellik katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 01.11.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 04.10.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE CESET TORBASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK'TAKİ YAĞIŞLAR MECLİS GÜNDEMİNDE KONUŞULDU 06.09.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak belediyesi asfalt marka şehir yollar belediye 22 gün 22 km rekor nurllah cahan mutlu insanlar