3. LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

24-06-2023

3. LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı 3. Lig finalinden galibiyetle çıkarak 2. lige yükseldi. Bu galibiyetin Uşak için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kadın sporcuları telefonla arayarak tebrik etti.

Kadınlar 3. Lig’de bugüne kadar playoff dahil olmak üzere 9 maç yapan Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, namağlup olarak tüm maçları tamamladı. Ligde toplamda 54 golü bulunan takım oynadığı son maçta Karabük Gençlerbirliği Spor Kadın Futbol Takımını 2-0 yenerek ligi şampiyon olarak tamamladı.

Eskişehir’de Uşak Rüzgârı Esti

Eskişehir Üniversite Evleri Stadyumu’nda oynanan karşılaşma hızlı başladı. Çetin mücadelelere sahne olan maçta Uşaklı kadın sporcuların üstünlüğü göze çarptı. 33. dakikada Begüm Gül’ün, 83. dakikada ise Zeynep Gediz’in attığı gollerle sevinç yaşayan Uşaklı taraftarlar maç boyunca takımlarına olan desteklerini esirgemedi.

Sezonu galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşayan sporcuları telefonla tebrik eden Başkan Çakın, Uşak için bu galibiyetin gurur verici olduğunu belirterek, bundan sonraki müsabakalarda da aynı başarı tablosunu görmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kahraman’dan Kadın Sporculara ve Teknik Ekibe Övgü

Öte yandan Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımını desteklemek için Eskişehir’e giden Spor İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, kadın sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bu büyük coşkuyu Uşak’a yaşattıkları için kulübü ve teknik ekibi de tebrik eden Kahraman, bu başarıların katlanarak devam edeceğine gönülden inandıklarını ifade etti.

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını Eylül ayında başlayacak olan 2. Lig sezon açılışında alacak.

Son Düzenlemeler: 24 Haziran, 2023
İlgili İçerikler: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU 2023 YILI KURBAN KESİM NOKTALARI BELLİ OLDU UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU GENÇ KUŞAK TURNUVASI'NDA KAZANAN DOSTLUK OLDU 2022 YILI KURBAN SATIŞ NOKTALARI BELLİ OLDU Raketler Çarpıştı Kazanan Dostluk Oldu
uşak uşak belediyesi mehmet çakın Kadın Futbol Takımı