Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Aybey Mahallesi Sakinlari'nden Ayşe Erdoğan UŞAK SPOR ARTIK UŞAKLININ ULUSLARARASI UŞAK TARHANA FESTİVALİ'NE GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK YAŞ SEBZE VE MEYVE TOPTANCI HALİNDE KULLANILMAK ÜZERE VHF ALICI ALIMI Uşak Ulubey Merkez Camikebir Mahallesi Sakinleri'nden Hasan Apaydın Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi Sakinleri'nden Halime Şahin UŞAK'TA BİR İLK UŞAK BELEDİYESİ KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERDE KULLANILMAK ÜZERE SATEN KUMAŞ BİLEKLİK ALIMI DOĞRUDAN TEM UŞAK ULAŞIMDA ÇAĞ ATLAYACAK UŞAKLI GENÇLER MÜZİĞE DOYDU