​Araçlarıyla Türkiye'nin En Güçlü Belediyeleri Arasındayız

10-03-2016

Araçlarıyla Türkiye’nin En Güçlü Belediyeleri Arasındayız

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Belediyesi’nin araç envanteriyle Türkiye’nin en güçlü belediyeleri arasında yerini aldığını söyledi.

Uşak Belediyesi araç envanterini son iki yılda güçlendirerek Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden birisi oldu. Bugüne kadar toplam 32 kamyon, 22  iş makinesi, 3 ekskavatörü, 2 asfalt makinesi, 1 asfalt kazıma makinesi, 3 greyder, 2 asfalt silindiri ve 1 vidanjör alan Belediye, son olarak 2 adet lastikli ekskavatör, 1 adet greyder, 1 adet yükleyici kepçe ve 1 adet asfalt silindiri daha aldı. Alınan yeni araçlar kentin projelerinin hayata geçmesinde önemli bir rol üstlenecek.

Teknolojik ve sorun bitiren araçlar

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde hizmet kalitesini artırmak için araçlarımızın gelişimini en iyi şekilde sağladık” dedi. Yeni araçlarla güçlü bir belediye olduklarına dikkat çeken Cahan, “Marka şehir olma hedefimizde ilerlemek adına projelerimiz devam etmektedir. Bir yandan söz verdiğimiz tüm projeleri yerine getirmek adına çaba verirken, diğer yandan ortak aklın ürünü olan yeni projelere imza atıyoruz. Çalışmalarımızın tam randımanlı ve daha hızlı olabilmesi için araçlarımızın son teknoloji ve ihtiyaca cevap veren bir yapıda olması gerekiyordu. Bu konuda göreve geldiğimizde sorunlar vardı. İki yıl gibi kısa sürede daha az zamanda daha çok iş yapabilme kabiliyeti sağlayacak araçlarımızı belediye envanterimize dahil ettik. Bu konuda ülkemizin en iyi belediyeleri arasındayız” ifadesini kullandı.

2016 da daha az zamanda daha çok iş

Uşak’ın ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda 2016 yılında çalışmaların hızlanacağına işaret eden Cahan, “Yeni araç ve gereçlerimizle 2016 yılında hedeflerimizi büyüttük. Kentimizi yine şantiye alanına çevireceğiz ve modern Uşak olma yolunda devasa işler yapacağız. Bu yolda ilimizi yaşanabilir kılmak için projelerimizde bu yıl çok yol kat edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: Akile Güçlü Zeynep Güçlü Salih Güçlü Leyla Güçlü Halime Güçlü Cahan, "İnşallah 16 Nisan'da Güçlü Türkiye'nin Kapılarını Açacağız" Rukiye Güçlü İsmet Güçlükol Mustafa Güçlüer Rahime Güçlü
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir yeni araçlar kent ve gelişim