ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL

28-03-2020
Uşak Belediyesi, Covid-19 için aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi. Kent merkezine Uşak Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfekte Noktası ile şehirdeki araçlar ücretsiz olarak dezenfekte edilmeye başlandı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında sokakların dezenfekte edilmesi, bankların kaldırılması, belediye binasının girişine termal kamera koyulması, evinden çıkamayan vatandaşlar için yemek ve yardım paketlerinin götürülmesi gibi birçok faaliyet yürüten Uşak Belediyesi bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Millet Bahçesi otopark alanına kurulan Araç Dezenfekte Noktasında vatandaşlar araçlarını ücretsiz bir şekilde dezenfekte ettirebilecek.

Hafta içi ve Cumartesi günleri 08.30-18.00 saatleri arasında, Pazar günleri ise 10:00-17:30 saatleri arasında hizmet verecek olan Araç Dezenfekte Noktası açılmasıyla birlikte yoğun ilgi gördü. Çalışma vatandaştan tam not aldı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK BELEDİYESİ ARTIK E-DEVLETTE BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI UŞAK BELEDİYESİ İLE ARTIK HER "MAHALLEDE ŞENLİK VAR"
ARTIK UŞAK’TA ARAÇLAR DAHA STERİL