​Asfalt ve Bordür de Kalıcı ve Kaliteli Çözümler Sağladık

22-10-2015

Asfalt ve Bordürde Kalıcı ve Kaliteli Çözümler Sağladık

Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli kentte yapılan parke yollar ile ilgili bilgiler verirken, “Parke ve bordür döşemelerinde günü kurtaran değil, beğenilen, kaliteli ve kente yakışan çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi şehrin yollarında fark yaratacak uygulamalara imza atıyor. Kentin ana caddelerini asfalta kavuşturan Belediye, ara sokak ve yollarda da sorunları bitiriyor. Asfaltlarda 9 ayda 90 bin ton malzeme atarak kaliteli yolları kente hediye eden Belediye, parke ve bordür döşenen yollarda da aynı prensiple hareket ediyor. 2015 yılı içerisinde toplam 41 bin 700 metrekare taş parke, 15 bin 400 metrekare bordür döşemesi ve tamiratı yapan Uşak Belediyesi alışılmış taş döşeme dışına çıkarak daha sağlam ve görsel güzelliği ön planda olan taş parke ve bordürleri kullanıyor.

Hedefimiz kaliteli ve uzun ömürlü yollar

Kentin her anlamda sağlam ve kaliteli yollara kavuşması için çalıştıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, “Biz günü kurtaran ve göz boyayan değil, ilimizin uzun yıllar kullanacağı kalitede çalışmalara önem veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bu stratejiyle 2015 yılında koydukları hedeflerin üstüne çıktıklarını dile getiren Kırdinli şunları kaydetti: “İlimizin her yönüyle gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimize ayrı bir hava katmak, imajını değiştirmek maksadıyla her anlamda yoğun bir tempo içindeyiz.  Bu konuda yollara da ayrı bir parantez açıyoruz. Göreve geldiğimizde hemşehrilerimizin en çok şikayet ettiği konulardan birisi kentimizin yollarıydı. Biz 2015 yılında Başkanımız Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla yollar ile ilgili özel bir çalışma yapacağımızı belirttik ve hemen işe koyulduk. Yenilediğimiz ekipmanlarımız ile ana caddelerde rekor düzeyde kaliteli asfalt atarak başarılı olduk. Aynı çalışmayı parke ve bordür olan cadde ve sokaklarda da yaptık. Parke ve bordür konusunda ise görsel güzelliği olan ve uzun yıllar ihtiyaca cevap verecek çalışmalar yaptık. Kısa sürede 41 bin 700 metrekare taş parke, 15 bin 400 metrekare bordür döşemesi ve tamiratıyla ilimize hizmet ettik”

Kentte yaşayanların da yapılan işler nedeniyle kendilerini takdir ettiklerini ileten Kırdinli, “Hemşehrilerimizin mutlu olması bizlere en büyük hediyedir” ifadesini kullandı.

Durmadan devam edeceğiz

Yol konusunda hassasiyetlerinin devam edeceğine işaret eden Kırdinli kıska sürede kentte bir daha yolla ilgili sıkıntıların konuşulmayacağına dikkat çekti. Kırdinli, “Yol konusunda Belediyemiz çalışmalarını kısa vadeli tutmamaktadır. Bir daha yolların kötü anlamda ilimizin gündemine gelmemesi için hedeflerimiz bellidir. Gerek kent içi çevre yolları, gerek köprülü kavşaklar, gerekse kentimizin çalışma gerektiren diğer yollarında da yapacağımız çalışmalar ilimizin yollar ve trafik anlamında dört dörtlük olmasını sağlayacak” diye konuşarak sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE BORDÜR ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Sigorta Pazarındaki Kötü Kokuya Kalıcı Çözüm Bulundu ​Asfaltta 9 Ayda Rekor Rakamlara Ulaşıldı ​Uşak'ta Trafik Sorununa Kalıcı Çözüm ​Cahan,"Mali Disiplini Sağladık ve Bütçemizi Düze Çıkardık" Cahan, " Suyu en kaliteli şekilde kullanacağız" BETON BORDÜR ALINMASI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan asfalt marka şehirler ergün kırdinli bordür parke kalıcı çözüm