​Asfaltta 9 Ayda Rekor Rakamlara Ulaşıldı

19-10-2015

Asfaltta 9 Ayda Rekor Rakamlara Ulaşıldı

Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli 9 ayda 90 bin ton asfalt serimi gerçekleştirerek bir rekor kırdıklarını ifade etti. Kırdinli, “Kentimizin yolları kaliteli asfaltlar ile beğeni kazanıyor” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi şantiye yılı ilan ettiği 2015 yılında yollarda radikal değişikliklere gitti. Ana caddelerde yolları asfaltta döndüren Belediye, araçların da yeni yollarda kolayca ulaşabilmelerini olanak sağladı. Ayrıca asfaltlar günü kurtaran bir şekilden, kalıcı ve uzun yıllar kullanılabilecek bir hale getirildi. Kalitesi ile de dikkat çeken yeni, asfaltlar Uşak’a modern bir hava kattı. Diğer yandan asfalt konusunda rekorlar kırıldı. 9 ay gibi kısa bir sürede 90 bin ton asfaltın serimini gerçekleştiren Belediye inanılması zor bir rakama ulaştı.

Usta bir yaklaşımla çalıştık

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, “Asfalt yol konusunda hedeflerimizden daha ötede rakamlara ulaştık” dedi.

Belediyede görevde bulundukları kısa süre içinde yol ile ilgili sıkıntıları gördüklerini aktaran Kırdinli, “Henüz görevimizin üzerinden 2 yıl geçmemesine rağmen emin adımlar ile başarılı işler yapıyoruz. Yeni göreve gelen yönetimler 2 yıl içinde kenti tanıma ve projelerin bürokratik aşamalarıyla uğraşırken, bizler bu zaman dilimine icraatlarımız ile damga vurduk. Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın önderliğinde başladığımız projeler ilerlerken, kentin sorunlarına da eğilerek çözüm buluyoruz. İlimizde yollar ile ilgili sorunlar çoktu. Ana caddelerde bile parkeler çökmüş ve adeta köstebek çukuruna dönmüştü. Biz ilimizin yakışacağı yollara kavuşması için asfaltlama sistemine geçtik. Ana caddelerde başlayan projemizle en kaliteli ve uzun yıllar ilimize merhem olacak asfaltı döktük. Bu konuda rekorları da alt üst ettik. 9 ayda 90 bin ton asfalt kentimize kazandırdık” ifadesini kullandı.

Yollar daha da güzel olacak

Uşak’ta yollar konusunda çalışmaların süreceğini vurgulayan Kırdinli şunları kaydetti: “Geçtiğimiz dönem yaz mevsiminin geç gelmesi hasebiyle yol çalışmalarımızda aksamalar olmuştu. Buna rağmen doğru bir strateji ile çalışmaları yaptık. Genişlettiğimiz araç filomuzla beklenilenin üstünde çalıştık. Bu çalışmayı devam ettireceğiz. Tam manasıyla istenilen düzeyde yollara kentimiz kavuşacak ve bu konuda şikayetler sona erecek”

İlgili İçerikler: Haydar Sancak UŞAK'TA YAĞIŞ MİKTARI REKOR SEVİYELERE VARDI Refik Saydam Daşdemir Haydar Bozkurt Banaz Ahat Köyü'nden Haydar Dinçer Haydar Vural Haydar Çakar Haydar Karagöz Aydanur Özoğul Mahir Kaan Saydam
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ergün kırdinli marka şehir asfalt rekor